Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τον Ιούνιο στην αγορά το Huawei P50 μαζί με το Harmony OS 2.0

*
Η σειρά Huawei P50 θα λανσαριστεί τον Ιούνιο μαζί με το Harmony OS 2.0. Ο Dr. Wang Chenglu, president of Consumer Business Group της Huawei, αποκάλυψε τα μελλοντικά πλάνα της εταιρείας στο πλαίσιο ενός TEDx keynote στο Shenzhen της Κίνας. Ο Chenglu προβλέπει πως μέχρι το τέλος του 2021 θα υπάρχουν τουλάχιστον 300 εκατομμύρια smartphones με λογισμικό Harmony στα χέρια καταναλωτών.

Τα smartphones της σειράς P50 θα κυκλοφορήσουν ταυτόχρονα με το tablet MatePad Pro 2, το οποίο θα τρέχει επίσης το Harmony OS 2.0. Πρόσφατα υπήρξαν αναφορές ότι συσκευές Huawei και Honor με EMUI 11 και Magic UI 4 θα μπορούν να αναβαθμίσουν το λογισμικό τους σε Harmony OS 2.0. Παρόλα αυτά, κινεζικές πηγές ισχυρίζονται πως αυτό θα ισχύει μόνο για συσκευές με Kirin, κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει να διαθέτουν επεξεργαστές Snapdragon ή Mediatek.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*