Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Black Friday 2019: Προσφορές σε προϊόντα Huawei

*
Και φέτος, το μενού Black Friday 2019 της Huawei περιλαμβάνει προϊόντα για όλους. Δείτε όλες τις προσφορές που εντοπίσαμε!

Καταστήματα και καταναλωτές σε ετοιμότητα για άλλη μία χρονιά για την καθιερωμένη πλέον και στην Ελλάδα εβδομάδα των προσφορών, πουθα κορυφωθεί  την τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου, στις 29 του μήνα, γνωστή και ως Black Friday. Και φέτος, πρωταγωνιστούν τα προϊόντα της Huawei, με ένα «ειδικό μενού» προσφορών, μέσα από το δίκτυο των επίσημων συνεργατών της, που καλύπτει μεγάλο φάσμα συσκευών, αξεσουάρ και τιμών, προκειμένου να ικανοποιήσει όλους τους καταναλωτές που εκμεταλλεύονται αυτή την ιδιαίτερη περίσταση για να κάνουν δικό τους ένα τεχνολογικό προϊόν. Από το Huawei P30 Pro, μέχρι high-end αξεσουάρ όπως powerbanks, φορτιστές, ασύρματα ακουστικά και smartwatches, ανακαλύψτε και φέτος, μέσα από το δίκτυο επίσημων συνεργατών της Huawei, κορυφαία προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας σε ασυναγώνιστες τιμές.


Black Friday 2019: Όλες οι προσφορές σε games και κονσόλες



Τιμές που ξεχωρίσαμε:
Huawei P30 Pro: €599
Huawei P30 Lite: €249
Huawei Mate 20 Pro: €499
Huawei P20 Pro: €399
Huawei P Smart 2019 : €159
Huawei Watch GT: €119
Huawei FreeBuds : €69

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*