Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Google επιβεβαιώνει το Google Pixel 5A 5G, διαψεύδοντας τις φήμες ότι ακυρώθηκε

*
Η Google επέλεξε να επιβεβαιώσει την κυκλοφορία του Google Pixel 5A 5G με τρόπο που μας έχει συνηθίσει και στο παρελθόν, δηλαδή διαψεύδοντας τις φήμες. Εκπρόσωπος της εταιρείας εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία τονίζει πως το Google Pixel 5A 5G όχι μόνο δεν ακυρώνεται, αλλά θα γίνει διαθέσιμο αργότερα μέσα στη χρονιά για τις αγορές των ΗΠΑ και της Ιαπωνίας. Η φήμη περί ακύρωσης ήρθε από δύο διαφορετικές πηγές και μάλιστα εστίαζε στο γεγονός της περιορισμένης διάθεσης chips. Μπορεί η Google να μην διέψευσε ότι όντως αντιμετωπίζει κι εκείνη σοβαρό θέμα με τη γραμμή παραγωγής, ωστόσο σημείωσε πως στόχος της είναι φέτος να προσφέρει τη συσκευή σε δύο μεγάλες αγορές. Να σημειωθεί, τέλος, πως η Google εκτιμάται πως θα ρίξει φέτος στην αγορά ένα ακόμη Google Pixel, το οποίο θα εντάσσεται στην κατηγορία των high-end μοντέλων.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*