Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Huawei P Smart S και Huawei MatePad με δώρο στην προπαραγγελία

*
Δύο νέα προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας της Huawei καταφθάνουν στην ελληνική αγορά. Το ολοκαίνουργιο smartphone P Smart S και το τάμπλετ MatePad είναι από σήμερα διαθέσιμα για προπαραγγελία, συνοδεία καταπληκτικών δώρων! Συγκεκριμένα, από 1 μέχρι και 9 Σεπτεμβρίου, με κάθε προπαραγγελία Huawei P Smart S, θα λάβετε ως δώρο και το fitness-tracking smartwatch Huawei Watch GT, για να έχετε πάντα εικόνα της φυσικής σας κατάστασης και να καταγράφετε όλες τις καθημερινές σας δραστηριότητες, ενώ με κάθε προπαραγγελία Huawei MatePad θα αποκτήσετε αυτόματατα και τα wireless noise-canceling ακουστικά της Huawei Freebuds 3i για αναπαραγωγή μουσικής με κρυστάλλινο ήχο και κλήσεις διαρκείας χωρίς θορύβους και παρεμβολές.



Huawei P Smart S:
Το Huawei P Smart S είναι ένα smartphone με λεπτεπίλεπτο σχεδιασμό, διαθέτει οθόνη OLED Dewdrop 6,3 ιντσών με υψηλή ανάλυση (2400x1080 @ 417ppi) , τριπλή κάμερα, χωρητικότητα 128GB, και πλούσια γκάμα χαρακτηριστικών που του επιτρέπουν να λειτουργεί ως πολυ-εργαλείο για χρήστες κάθε ηλικίας. Το σύστημα κάμερας είναι εξοπλισμένο με 16MP κάμερα selfie, κύρια κάμερα 48MP, ευρυγώνιο φακό 8MP και φακό 2MP με βάθος πεδίου, ενώ διαθέτει λειτουργία Portrait Mode και αλγόριθμο AI Beauty Editing, καθώς και Night Mode. Φυσικά, το Huawei P smart S έρχεται με προεγκατεστημένο το AppGallery, το επίσημο κατάστημα εφαρμογών της Huawei, το οποίο προσφέρει πλήθος διεθνών και τοπικών εφαρμογών, εμπλουτίζοντας ακόμα περισσότερο την εμπειρία χρήστη.



Huawei MatePad
Με οθόνη FullView 10,4 ιντσών, έξυπνες λειτουργίες για την προστασία των ματιών, FollowCam, και επεξεργαστή Kirin 810, το νέο τάμπλετ της Huawei MatePad είναι η μια εξαιρετική συσκευή για διάβασμα, gaming, ταινίες, και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς. Εμφανισιακά, το MatePad ξεχωρίζει χάρη στην αναλογία συσκευής-οθόνης 85%, ενώ ζυγίζει μόλις 490γρ. αποτελώντας ιδανική λύση για χρήστες που βρίσκονται συνεχώς εν κινήσει. Αποδίδει εξαιρετικό ήχο, χάρη στα ισχυρά ηχεία του και την επαναστατική λειτουργία Histen 6.0 που αποδίδει τρισδιάστατο ήχο και ειδικά ηχητικά εφέ, για μέγιστη απόλαυση κατά τη διάρκεια μουσικής αναπαραγωγής, προβολής ταινιών, gaming κ.α. Τέλος, το νέο MatePad ενδείκνυται για εκπαιδευτικούς σκοπούς και multi-tasking, καθώς στη συσκευασία του συμπεριλαμβάνει πληκτρολόγιο και γραφίδα Huawei M-Pencil για να είναι ακόμη πιο εύχρηστο όταν προκύπτει η ανάγκη για συγγραφή κειμένου, σχέδιο ή ζωγραφική. Επιπλέον, η λειτουργία Multi-Window επιτρέπει να τρέχουν δύο εφαρμογές ταυτόχρονα, το App Multiplier καθιστά δυνατό να ανοίγει η ίδια εφαρμογή σε δύο παράθυρα ενώ χάρη στο Multi-Screen Collaboration, το τάμπλετ μπορεί να συνδέεται με το Huawei smartphone του χρήστη και οι δύο συσκευές να χρησιμοποιούν την ίδια οθόνη, πράγμα που επιτρέπει τη γρήγορη ανταλλαγή αρχείων και άλλες δυνατότητες διάδρασης 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*