Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Leitz Phone 1: H Leica παρουσιάζει το δικό της smartphone που θυμίζει το Sharp Aquos R6

*
Μετά από μακροχρόνιες συνεργασίες με Huawei και Sharp, η Leica βγάζει στην αγορά το πρώτο δικό της smartphone, το Leitz Phone 1. Η συσκευή θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο και θα εστιάζει περισσότερο στα της φωτογραφίας. Το πίσω τμήμα της συσκευής θα έχει γυαλί, ενώ περιμετρικά θα έχουμε μεταλλικό σώμα σε χρώμα ασημί. Θα ζυγίζει 212 γραμμάρια, θα έχει πάχος 9.5 χιλιοστά και στο πακέτο αγοράς θα περιλαμβάνεται και μια θήκη προστασίας. Ο βασικός αισθητήρας της πίσω κάμερας θα είναι 20MP με f/1.9, ενώ η selfie came θα έχει αισθητήρα 12.6MP. Η οθόνη θα είναι OLED ανάλυσης 2730x12650 pixels με 240Hz variable refresh rate, ενώ στο εσωτερικό του θα συναντάμε έναν Qualcomm Snapdragon 888, με 12GB RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου. Η τιμή της συσκευής έχει οριστεί στα 1700 δολάρια και οι προ-παραγγελίες της θα ξεκινήσουν στις 18 του μήνα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*