Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Monitor με eye tracking αποκάλυψε η Acer

*
H Acer αποφάσισε να κάνει αισθητή την παρουσία της στο CES 2017 για άλλον ένα λόγο και αυτό γιατί παρουσίασε το πρώτο PC monitor με τεχνολογία eye tracking. Το Acer Predator Z301CT είναι το πρώτο προϊόν της κατηγορίας που προσφέρει στον παίκτη τη δυνατότητα να καταχωρεί εντολές και με το βλέμμα του, χωρίς να κάνει κάποια περαιτέρω ενέργεια. Για παράδειγμα, μπορείτε να στρέψετε την κάμερα ενός παιχνιδιού κοιτώντας προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση του πάνελ ή ακόμη και να ενεργοποιήσετε πολλαπλές επιλογές αλληλεπίδρασης με έναν χαρακτήρα που θα συναντήσετε, αν στοχεύσετε με το βλέμμα σας πάνω του. Το νέο monitor έχει διαγώνιο 30 ιντσών, απευθύνεται στους gamers και είναι συμβατό με την τεχνολογία eye tracking της Tobii, την οποία χρησιμοποιούν ήδη αρκετά games όπως τα Deus Ex, Watch Dogs 2, Elite: Dangerous και Assassin’s Creed: Syndicate.

Από πλευράς τεχνικών χαρακτηριστικών, το monitor είναι κυρτό, προσφέρει ανάλυση έως 2560x1080, 200Hz refresh rate και χρόνο απόκρισης στα 4ms. Έχει δύο ηχεία 3W στο κάτω μέρος του, καθώς και διάφορες υποδοχές/θύρες όπως DisplayPort v1.2a, HDMI v1.4, τέσσερις USB και ένα audio out jack. Η τιμή του αναμένεται στα 899 δολάρια και η κυκλοφορία του έχει προγραμματιστεί για το φετινό Φεβρουάριο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*