Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Samsung Galaxy S6 Mega Event στα Public

Τα νέα Samsung Galaxy smartphones είναι πλέον εδώ και η αλυσίδα καταστημάτων Public διοργανώνει ένα mega event για να δώσει σε όλους την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή μαζί τους. Συγκεκριμένα, τα Public σάς περιμένουν στο κατάστημά τους στη Γλυφάδα την Πέμπτη 16 Απριλίου στις 19.30, όπου και οι Δημήτρης Καρέτσος, Μαντώ Γαστεράτου και Δημήτρης Ουγγαρέζος θα σας υποδεχτούν και θα σας παρουσιάσουν τις νέες συσκευές, προσφέροντας όλες τις πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε.



Όσοι παραβρεθούν στο event θα έχουν και ευκαιρία να κερδίσουν πολλά και πλούσια δώρα, μέσα στα οποία βρίσκεται και ένα Samsung Galaxy S6 smartphone. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το event με ένα click εδώ. Μην το χάσετε!!!


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*