Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Tablet 18,4 ιντσών από τη Samsung

Αν νομίζατε πως το Surface Pro 3 με την οθόνη 12 ιντσών είναι μεγάλο, η Samsung δεν συμφωνεί καθόλου μαζί σας. Αυτό γιατί νέες φήμες θέλουν την κορεατική εταιρία να ετοιμάζει tablet με οθόνη 18,4 ιντσών και με κωδική ονομασία SM-T670. Φυσικά με τέτοιο μέγεθος δύσκολα χαρακτηρίζεται φορητό οπότε και στοχεύει περισσότερο σε meeting rooms και αίθουσες σχολείων. Τα τεχνικά του χαρακτηριστικά έχουν επίσης διαρρεύσει και μιλούν για TFT LCD monitor ανάλυσης 1920x1080, 2GB RAM, 32GB αποθηκευτικό χώρο, octa-core 64-bit chipset (Exynos 7580), μπαταρία 5,700 mAh, κύρια camera 8MP και μπροστινή camera 2,1 MP. Περιμένουμε και κάτι πιο επίσημο για να δούμε αν όντως η Samsung έχει φετίχ με τις μεγάλες οθόνες σε κάθε συσκευή.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • OSjohnFP7
    • Tο καλύτερο πιστεύω είναι να φτιάξουνε τάμπλετ τραπέζι κουζίνας,για να μπορούμε τρώγοντας,να κάνουμε την πλοήγηση μας στα μεηλ μας,να παίζουμε ένα παιχνίδι ρε αδερφέ...... :)

*