Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

CES 2024: Η Razer παρουσίασε το πρώτο μαξιλάρι δονήσεων για gaming καρέκλες (video)

*
Η CES 2024 έφερε μία ακόμη νέα πρόταση για τους gamers, το Project Esther της Razer. Πρόκειται για το πρώτο μαξιλάρι gaming καρέκλας με HD haptics, προσφέροντας ουσιαστικά ανάδραση σε κάθε εξέλιξη που ζει ο παίκτης στο game, αντίστοιχη με αυτήν ενός σύγχρονου χειριστηρίου.

Το μαξιλάρι περιλαμβάνει 16 ειδικούς μηχανισμούς ανάδρασης με πολύ χαμηλή χρονοκαθυστέρηση και ο παίκτης μπορεί να ορίσει την κατεύθυνση των δονήσεων, να ενσωματώσει πολλαπλές συσκευές και να απολαύσει έναν μηχανισμό αυτόματης μετατροπής του ήχου σε δονήσεις.


Η Razer σημειώνει πως το Project Esther είναι συμβατό με τις περισσότερες gaming καρέκλες και καρέκλες γραφείου, οπότε δεν θα χρειαστεί να αλλάξετε το setup σας αν αποφασίσετε να το αγοράσετε.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*