Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

CES 2024: Ημερομηνίες για το μεγάλο τεχνολογικό event του Las Vegas

*
Η CES 2024 είναι η πρώτη σημαντική έκθεση στο χώρο της τεχνολογίας για τη νέα χρονιά και ξεκινάει τις επόμενες ημέρες στην γνωστή τοποθεσία, το Las Vegas των ΗΠΑ. Τα γράμματα CES προέρχονται από το “Consumer Electronics Show” και όπως φαντάζεται κανείς, το event ασχολείται με καταναλωτικά προϊόντα σε οικιακό επίπεδο.

Την περσινή χρονιά είχαμε αρκετές κάμερες, χειριστήρια gaming, γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας και αρκετές τηλεοράσεις. Η CES 2024 θα λάβει χώρα από τις 9 έως και τις 12 Ιανουαρίου, είναι έκθεση αποκλειστικά για δημοσιογράφους και επαγγελματίες του χώρου, ενώ υπάρχουν και σχετικά εισιτήρια που προσφέρουν πρόσβαση σε συγκεκριμένους χώρους.


Τις επόμενες ημέρες θα αρχίσουμε να υποδεχόμαστε και αρκετές ειδήσεις από το Las Vegas για νέα προϊόντα, οπότε μείνετε συντονισμένοι… 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*