Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εταιρεία χαρίζει iPhone 15 Pro αν επιστρέψετε το παλιό σας iPhone!

*
Πολλές εταιρείες θέλουν να πουλήσουν iPhone 15 Pro, αλλά κάποια το πήγε ένα βήμα παραπάνω. Συγκεκριμένα, η Verizon στις ΗΠΑ προσφέρει δυνατότητα επιστροφής κάποιας παλαιότερης συσκευής προσφέροντας σχεδόν 1000 δολάρια!

Για να εκμεταλλευτεί κάποιος αυτήν την δυνατότητα πρέπει να είναι νέος πελάτες στο Unlimited Ultimate πλάνο και να επιστρέψει ένα παλιότερο iPhone σε οποιαδήποτε κατάσταση κι αν βρίσκεται. Με αυτή τη διαδικασία θα πάρει τα χρήματα αυτά, που καλύπτουν την αξία αγοράς ενός iPhone 15 Pro.


Δεν γνωρίζει κανείς αυτή τη στιγμή πόσο θα διαρκέσει αυτό το deal, καθώς είναι πολύ καλή ευκαιρία για όσους θέλουν να αποκτήσουν τη νεότερη συσκευή της Apple. Δείτε το deal εδώ. Αναμένουμε περισσότερα τις επόμενες ημέρες… 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*