Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Η AMD θα κυκλοφορήσει τις νέες Radeon RX 7800 XT και RX 7700 XT GPUs μεταξύ Αυγούστου και Σεπτέμβριου

*
Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες φήμες, η AMD αναμένεται να κυκλοφορήσει τις νέες κάρτες γραφικών Radeon RX 7800 XT και RX 7700 XT ανάμεσα στον Αύγουστο και το Σεπτέμβριο. Οι ιστοσελίδες Benchlife και JonPeddie υποστηρίζουν πως η ανακοίνωση των παραπάνω GPU θα γίνει κοντά στην ημερομηνία διεξαγωγής του Gamescom, με το πρώτο να αναφέρει πιθανώς θα πραγματοποιηθεί τέλος Αυγούστου, ενώ το δεύτερο στις αρχές του Σεπτεμβρίου.

Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε χαρακτηριστικά για τις δύο κάρτες γραφικών, αλλά είναι αρκετά πιθανό να αξιοποιήσουν το RDNA 3. Η Radeon RX 7800 XT θα μπορούσε να περιλαμβάνει 16GB μνήμης ενώ η Radeon RX 7700 XT 12GB μνήμης. Επιπλέον, η Radeon RX 7700 XT θα μπορούσε να έρθει αντιμέτωπη με την RTX 4060 της NVIDIA αν η AMD αποφασίσει να την κοστολογήσει στα 400-500 δολάρια, ενώ η RX 7800 XT θα μπορούσε να χτυπήσει την RTX 4070 αντίστοιχα.

Όλα τα παραπάνω είναι απλές εικασίες και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι υπομονή μέχρι την επίσημη ανακοίνωση.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*