Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Η Nintendo ετοιμάζει τη δική της υπηρεσία multimedia streaming

*
Η Nintendo ίσως και να κοιτάζει να επεκταθεί πέραν των videogames, αφού σύμφωνα με νέα φήμη ετοιμάζει τη δική της υπηρεσία multimedia streaming. Όπως αναφέρεται από τον Nash Weedle στο X/Twitter, η ιαπωνική εταιρεία καταχώρησε πρόσφατα μια πατέντα για επιλογή και παροχή streaming περιεχομένου που θα σχετίζεται και με διάφορα συστήματα που θα την υποστηρίζουν.



Αυτό από μόνο του ίσως να μην έλεγε πολλά, αλλά κάποιος άλλος εντόπισε στο site της Nintendo of America μία αγγελια της Nintendo που ζητάει software engineer για τεχνολογίες multimedia. Οι ενδείξεις είναι αρκετές και πολλοί θεωρούν πως αυτή η θέση αφορά την νέα υπηρεσία που θα παρέχει το περιεχόμενο σε διάφορες κονσόλες και άλλες συσκευές.



Ίσως όλα τα παραπάνω, δε, να σχετίζονται και με την επερχόμενη κυκλοφορία του Nintendo Switch 2, για το οποίο οι φήμες και οι πληροφορίες ολοένα και πληθαίνουν. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*