Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η νέα beta του PS5 system update φέρνει αυτές τις βελτιώσεις στον ήχο των DualSense και το Share Screen

*
Η Sony ανακοίνωσε τις βελτιώσεις που θα φέρει στο PS5 το νέο system update, το οποίο είναι διαθέσιμο σε μορφή beta για συγκεκριμένους παίκτες σε συγκεκριμένες χώρες. Το νέο update έρχεται τους επόμενους μήνες και ήδη έχουμε μια εικόνα του τι θα βελτιώσεις. Αρχικά, στο χειριστήριο θα υπάρχει σχετική ενημέρωση λογισμικού για τα DualSense και DualSense Edge που θα σχετίζεται με τον ήχο.

Το ηχείο τους θα μπορεί να τον παράγει πιο δυνατά, έτσι ώστε να ακούτε καθαρά περισσότερα εφέ από το game, αλλά και συνομιλίες χαρακτήρων. Το μικρόφωνο των χειριστηρίων θα υποστηρίζει πλέον ήχο χωρίς εξωτερικούς θορύβους, με έναν μηχανισμό που θα βασίζεται στην ΑΙ και το AI machine learning για να βελτιώνεται συνεχώς.


Από κει και πέρα θα έχουμε αλλαγές και βελτιώσεις και στο Share Screen. Όσοι παρακολουθούν την μετάδοση κάποιου φίλου θα μπορούν να συμμετέχουν στη δράση του με ειδικούς κέρσορες και αντιδράσεις μέσω emojis.



Θα μπορούν για παράδειγμα να σημάνουν κάποια συγκεκριμένα σημεία για να καθοδηγήσουν τον παίκτη ή να αντιδρούν με ένα emoji ανάλογα με τις επιδόσεις του. Τέλος, θα επιτρέπεται και η ρύθμιση φωτεινότητας στην ίδια την κονσόλα PS5 όταν ανάβει (στο συγκεκριμένο κομμάτι με την μπλε φωτεινή ένδειξη).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*