Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μετά από 33 χρόνια, modder έφτιαξε ένα ενοχλητικό πρόβλημα του SNES (video)

*
Ένα από τα πιο ενοχλητικά προβλήματα (ή… «προβλήματα») του SNES φτιάχτηκε μετά από 33 χρόνια με τη βοήθεια ενός modder. Το κλασικό SNES είχε αρκετό «θόρυβο» στην έξοδο της εικόνας του και ένα από τα chips των γραφικών είχε θέμα στην μετάβαση ανάμεσα σε διάφορα χρώματα, κάτι που οδηγούσε σε ένα περίεργο οπτικό εφέ στην οθόνη.

Κάτι τέτοιο σαφώς και δεν ενοχλούσε στις τηλεοράσεις των 90s με τα απλά καλώδια σύνδεσης, αλλά πλέον στα σύνθετα συστήματα κάνει «μπαμ» και κάποια παιχνίδια φαίνονται αρκετά θολά. Τα αρχικά μοντέλα είχαν το παρατσούκλι «2HCHIP» από τους fans και η Nintendo σε ένα revision άλλαξε κάποια πράγματα και ένωσε δύο επεξεργαστές εικόνας σε έναν.


Αυτά ονομάστηκαν από τους fans «1CHIP», διόρθωναν κάπως τα πράγματα, αλλά όχι στο 100%. Έτσι, ο modder Voultar πήρε τα… εργαλεία του και έφτιαξε τα πάντα με δύο mods που φτιάχνουν την εικόνα ακόμη και στην πρώτη έκδοση της κονσόλας. Μπορείτε να δείτε ακριβώς τι έφτιαξε και πως δουλεύει, μέσα από το παρακάτω video.

To mod του θα πωλείται σύντομα από το site του με ένα ειδικό kit, σε μια τιμή κοντά στα 100 δολάρια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*