Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Meta και LG ετοιμάζουν ένα πανίσχυρο ανταγωνιστή για το Apple Vision Pro

*
Το Apple Vision Pro θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα το 2024 και φαίνεται πως κι άλλες εταιρείες ετοιμάζονται να μπουν στο χορό. Σύμφωνα με φήμες, Meta και LG συνεργάζονται για ένα νέο high-end mixed reality headset που θα κυκλοφορήσει μέχρι το 2025 και θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό σε επίπεδο τιμής. Στόχος των δύο εταιρειών είναι να το διαθέσουν σε τιμή πολύ κάτω από τα 3499 του Apple Vision Pro και όπως αναφέρει το κορεατικό Μέσο Maekyung, μιλάμε για το Quest 4 Pro και μια τιμή κοντά στα 2000 δολάρια. Πριν από αυτό (το 2024), η Meta θα κυκλοφορήσει ένα οικονομικό μοντέλο σε τιμή κάτω από 200 δολάρια. Η LG έχει καταχωρήσει πατέντες για mixed-reality headsets από το 2019 και μένει να δούμε αν θα τις αξιοποιήσει και πως θα προχωρήσει στον συγκεκριμένο απαιτητικό χώρο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*