Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα συνεργασία της Leica με την Xiaomi

*
Στις 23 Μαΐου, ο κινέζικος τεχνολογικός κολοσσος Xiaomi ανακοίνωσε την συνεργασία του με την Leica, γερμανική εταιρεία παραγωγής φακών υψηλής ποιότητας για κάμερες που προορίζονται για smart devices και όχι μόνο. Το πρώτο smartphone που θα κυκλοφορήσει μετά την συνεργασία τους και θα έχει την συνεισφορά και των δύο, θα λανσαριστεί τον Ιούλιο του 2022.

Η Xiaomi και η Leica βρίσκονται πάρα πολλά χρόνια στον κόσμο των smartphones (με την Leica να βρίσκεται 100 χρόνια στον χώρο των καμερών) και όπως δηλώνουν στην επίσημη ανακοίνωσή τους, μοιράζονται τις ίδιες ιδέες για τον χώρο των smart devices. Και οι δύο εταιρείες επιθυμούν μέσω αυτής της συνεργασίας να βελτιώσουν την οπτική ποιότητα και την φωτογραφική εμπειρία μέσω τεχνολογικών καινοτομιών και νέας αισθητικής.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*