Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο αντάπτορας USB-C to Lightning της Apple κοστίζει διπλάσια από ένα απλό καλώδιο USB-C!

*
Η Apple παρουσίασε πριν από μερικές ώρες τα iPhone 15 και iPhone 15 Pro και μία από τις βασικότερες αλλαγές είναι η θύρα USB-C στη θέση της Lightning. Η αμερικανική εταιρεία δήλωσε πως θα παρέχει και ένα σχετικό αντάπτορα για όσους θέλουν να χρησιμοποιήσουν περιφερειακά που έχουν αγοράσει για προηγούμενα μοντέλα της σειράς και σιγά-σιγά μαθαίνουμε νέες λεπτομέρειες. Όπως φαίνεται στο επίσημο site της Apple λοιπόν, ο αντάπτορας της εταιρείας USB-C to Lightning θα πωλείται στα 29 δολάρια, τιμή σχεδόν διπλάσια από τα καλύτερα καλώδια USB-C της αγοράς. Στο πακέτο αγοράς των νέων iPhone θα βρίσκεται ένα καλώδιο USB-C για τη φόρτιση, οπότε αν έχετε κάποιο παλιό περιφερειακό με θύρα Lightning, θα πρέπει να υπολογίσετε και αυτό το κόστος αγοράς για το νέο σας smartphone.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*