Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος εποχής: H HMD βάζει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τα κινητά Nokia

Η HMD Global διαχειρίστηκε για αρκετό καιρό το όνομα της Nokia στα κινητά και φαίνεται πως δεν θέλει να πειραματιστεί άλλο με αυτό. Αντιθέτως, συνεχίζει να ασχολείται με το χώρο των «έξυπνων» συσκευών, αλλά αυτή τη φορά με τη δική της ονομασία. Κάτι τέτοιο σημαίνει πως έχουμε και επίσημα το τέλος εποχής για τα κινητά Nokia.

Η HMD αναφέρει ήδη πως θα ασχοληθεί με smartphones, tablets και ασύρματα ακουστικά, ενώ οι νεότερες φήμες αναφέρουν πως θα παρουσιάσει τα δικά της προϊόντα στο πλαίσιο του Mobile World Congress στα τέλη Φεβρουαρίου (26-29 του μήνα) στη Βαρκελώνη.


Στο επίσημο site της, η εταιρεία σημειώνει απλά πως έχει στο δυναμικό της τους δημιουργούς των Nokia phones και ίσως αφήνει ένα ανοιχτό παράθυρο να δούμε κάποια feature phones με το πάλαι ποτέ κυρίαρχο όνομα στην αγορά.

Η Nokia Corporation παραμένει πάντως κυρίαρχος στο κομμάτι εξοπλισμού δικτύων και πατεντών γύρω από την κινητή και το 5G.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*