Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το PS5… έσπασε τα κοντέρ στην αγορά της Ιαπωνίας το 2023

*
Έως και "σαρωτικό" μπορεί να χαρακτηριστεί το πέρασμα του PS5 από την Ιαπωνία το 2023. Όπως αποκαλύπτεται, πάνω από 2,6 εκατομμύρια κονσόλες PS5 πουλήθηκαν στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου την περασμένη χρονιά, σημειώνοντας άνοδο της τάξης του 124%.

Η πιο απλή εξήγηση είναι η τεράστια αλλαγή στο κομμάτι της διαθεσιμότητας που έκανε την κονσόλα να εμφανιστεί στα ράφια των καταστημάτων μετά την προβληματική παραγωγή λόγω των lockdowns που έφερε ο COVID-19 στα εργοστάσια.


Οι επιδόσεις του PS5 είναι οι κορυφαίες σε επίπεδο πωλήσεων hardware PlayStation στην Ιαπωνία, φτάνοντας σε αυτές του PS2 το 2004.

Πάντως, πέραν των παραπάνω, κυρίαρχος στην Ιαπωνία ήταν και το 2023 η Nintendo με το Nintendo Switch, αφού τα παιχνίδια της κονσόλας έφτασαν να καταλαμβάνουν τις περισσότερες θέσεις του συνολικού Top 10. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*