Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έτοιμο για κυκλοφορία το Xbox Duke Controller

*
Το…θηριώδες χειριστήριο του πρώτου Xbox, το οποίο έγινε γνωστό και με την κωδική ονομασία “The Duke” επιστρέφει, όπως έχουμε αναφέρει και σε παλαιότερη ανάρτησή μας. Την ευθύνη της επανεμφάνισής του έχει αναλάβει ο Seamus Blackley, ένας από τους σχεδιαστές του αρχικού Xbox και το περιφερειακό αναμένεται να είναι συμβατό με Xbox One και Windows 10 PCs. Όπως σημείωσε ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του, πήρε το «πράσινο φως» από τον Phil Spencer για να το δημιουργήσει εκ νέου το ιδιαίτερο αυτό controller που δεν ήταν και από τα πιο δημοφιλή που πέρασαν από τα χέρια των κατόχων Xbox. «Δεν ξέρω εταιρείες που θα έδιναν το ΟΚ να κυκλοφορήσει ξανά ένα μη δημοφιλές προϊόν από το παρελθόν τους. Ο Phil Spencer κατανοεί και θέλει με αυτή του την απόφαση να στείλει άλλη μια φορά το μήνυμα του πόσο σοβαρά βλέπει το Xbox και το πόσο θέλει να ικανοποιήσει τους fans της κονσόλας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Blackley.



Το νέο Duke Controller δεν θα είναι ακριβώς ίδιο με την παλαιότερη έκδοσή του, αν και σχεδιαστικά έχει «πατήσει» πάνω σε αυτήν. Δεν θα φέρει το χαρακτηριστικό slot για τις κάρτες μνήμης (αφού πλέον δεν χρησιμοποιούνται), θα έχει USB καλώδιο για σύνδεση στις κονσόλες και τα PCs, ενώ φέρει και δύο νέα μικρά bumbers για να είναι άριστα προσαρμοσμένο στα σημερινά δεδομένα των games. Η πιο ενδιαφέρουσα αλλαγή πάντως είναι η νέα OLED οθόνη που θα βρίσκεται κάτω από το μεγάλο κεντρικό κυκλικό πλήκτρο. Κάθε φορά που θα το πατάει ο χρήστης, θα βλέπει το κλασικό Xbox startup animation. H κυκλοφορία του νέου Duke Controller αναμένεται τον Μάρτιο και θα κοστίζει 69,99 δολάρια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Volga
    • Σε αυτά τα χρήματα νομίζω ότι το Nintendo Switch Pro Controller είναι καλύτερο.
      Επίσης... στα μισά χρήματα βρίσκεις το XBOX 360 Controller για το PC το οποίο είναι καλύτερο στο χέρι.

      ...αγορά μόνο για νοσταλγούς.

*