Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ήρθαν τα Huawei FreeΒuds 3i και Huawei MatePad T8

*
Αποκτήστε τα νέα Noise Cancelling ασύρματα ακουστικά Huawei FreeΒuds 3i ή το καινούριο AG tablet MatePad T8 και πάρτε δώρο αντίστοιχα το Huawei Band 4 και το smartphone Huawei Y5P!

Δύο νέα προϊόντα Huawei καταφθάνουν στην ελληνική αγορά. Το tablet MatePad T8 και τα ασύρματα Noise Cancelling ακουστικά FreeΒuds 3i είναι διαθέσιμα για προπαραγγελία με συνοδεία δώρα!  Συγκεκριμένα, μέχρι και τις 5 Ιουλίου, με κάθε προπαραγγελία Huawei FreeΒuds 3i, παίρνετε δώρο και το fitness-tracking Huawei Band 4. Με κάθε προπαραγγελία Huawei MatePad T8 το δώρο είναι το νέο AG smartphone Huawei Υ5P, δηλαδή 2 Huawei AG συσκευές με μία αγορά!




Τα Huawei FreeΒuds 3i είναι ένα true wireless ζεύγος ακουστικών, συνδέονται με bluetooth, υποστηρίζουν δυνατότητα να αποκλείουν τον περιβάλλοντα θόρυβο και διαθέτουν μπαταρία που διαρκεί για ώρες. Είναι ιδανικά για καθημερινή χρήση εν κινήσει (και όχι μόνο) τόσο για κλήσεις και βιντεοκλήσεις, όσο και για μουσική αναπαραγωγή. Το δώρο που παίρνετε, το Huawei Band 4, διαθέτει ενσωματωμένο αισθητήρα που καταγράφει τους καρδιακούς παλμούς και ανιχνευτή του επιπέδου οξυγόνου στο αίμα.



Το Huawei MatePad T8 είναι ένα μικρό, ελαφρύ, ευέλικτο και ίσχυρο tablet. Κατάλληλα για διάβασμα, gaming, ταινίες, social media, για μεγάλους, για νέους ή για παιδιά. Διαθέτει οθόνη 8 ιντσών και αναλογία συσκευής-οθόνης 80%. Είναι εξοπλισμένο με ισχυρό επεξεργαστή για υψηλές επιδόσεις, ενώ διαθέτει και μπαταρία με διάρκεια ζωής που υποστηρίζει έως και 12 ώρες συνεχούς video playback! Παρέα με τo tablet, δώρο το νέο Huawei Y5P smartphone, με οκταπύρηνο επεξεργαστή, μεγάλη χωρητικότητα και δύο κάμερες (8 και 5 Megapixel).



*Σχετικά με τις προπαραγγελίες:
• Τα Huawei FreeΒuds 3i διατίθενται για προπαραγγελία από το δίκτυο επίσημων συνεργατών της Huawei έως και τις 5 Ιουλίου 2020 (Cosmote / ΓΕΡΜΑΝΟΣ - ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ - ΠΛΑΙΣΙΟ - Public - MediaMarkt - Vodafone - WIND - Electronet - You.gr - WelcomeStores - Euronics - Expert Hellas), και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*