Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινωθηκε το Messenger Lite

Έχοντας σκοπό την κάλυψη όλο και μεγαλύτερου μέρους των καταναλωτών, κατόπιν του λανσαρίσματος του Facebook Lite, η εταιρεία ανακοίνωσε το Messenger Lite. Η εφαρμογή δεν θα διαφέρει από τον original Messenger όσον αφορά τις βασικές προσφερόμενες λειτουργίες και θα επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν μηνύματα κειμένου, φωτογραφίες, links και να λαβαίνουν stickers. Επιπλέον το Facebook λέει πως η εφαρμογή δουλεύει πολύ γρήγορα και το μέγεθος του download είναι λιγότερο από 10MB. Γίνεται λοιπόν κατανοητό ότι ακόμα και αν δεν χρησιμοποιείτε συσκευές τελευταίας τεχνολογίας, αλλά συσκευές Android με λίγη μνήμη, το Facebook σας προσφέρει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να παραμείνετε συνδεδεμένοι με τους φίλους σας.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*