Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλυπτήρια για το Huawei Band 6

*
Παρακάμπτωντας τον αριθμό 5, η Huawei ανακοίνωσε ο smartwatch Huawei Band 6. Η συσκευή διαθέτει οθόνη AMOLED μεγεθους 1,47'' με ανάλυση 194 x 368 pixels. Επιπλέον η εταιρεία υπόσχεται μεγάλη ποικιλία watch faces, που θα γίνουν διαθέσιμα μέσω του Watch Face Store app.



Το βάρος του Huawei Band 6 είναι μόλις 18 γραμμάτια και οι διαστάσεις του 43x25,4x10,99mm. Διαθέτει ένα και μοναδικό πλήκτρο στο πλάι και διαθέτει πιστοποίηση 5ATM για αντοχή στο νερό. Η μπαταρία του διαρκεί ως και δυο εβδομάδες, όταν πρόκειται για συνηθισμένη ή περίπου 10 ημέρες για συχνή χρήση. Για την αναπλήρωσή της χρησιμοποιείται μαγνητικός φορτιστής και μεσα σε 5 λεπτά υπάρχει αρκετή ενέργεια για δύο ημέρες λειτουργίας.

Το Huawei Band 6 προσφέρει συνεχή παρακολούθηση του ποσοστού συγκέντρωσης του οξυγόνου στο αίμα. Είναι επίσης εφοδιασμένο με τα TruSeen 4.0 για την παρακολούθηση των καρδιακών παλμών, TruSleep 2.0 για την παρακολούθηση της ποιότητας του ύπνου και TruRelax 2.0 για τη μέτρηση της πίεσης. Ακόμα πραγματοποιεί μετρήσεις που σχετίζονται με την καλή λειτουργία της καρδιάς και την υπνική άπνοια. Από άποψη δραστηριοτήτων, το smartwatch υποστηρίζει 96 διαφορετικά sports modes. Στα επιπλέον χαρακτηριστικά του είναι η υποστήριξη NFC για πληρωμές, η πρόσβαση στις κάρτες των χρηστων, οι ειδοποιήσεις για κλήσεις καμι μηνύματα από συνδεδεμένο smartphone, ο έλεγχος του κλείστρου της κάμερας και η αναπαραγωγή μουσικής.

Huawei Band 6 in now official

Το Huawei Band 6 θα κυκλοφορήσει σε τρείς χρωματισμούς, Amber Sunrise, Forest Green και Graphite Black. Είναι συμβατό με τηλέφωνα που τρέχουν Android 6.0, iOS 9.0 ή μεταγενέστερα και υποστηρίζει Bluetooth 5.0. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*