Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Γίνε το πρόσωπο της HUAWEI για μία ημέρα και κέρδισε ένα Huawei P30 Lite

«Φώτα, κάμερα, πάμε!»… θα είναι οι τρεις λέξεις που θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας το Σάββατο, 11 Μαΐου, κατά την επίσκεψή σας στο κατάστημα του Κωτσόβολου στο The Mall Athens. Με αφορμή το λανσάρισμα του νέου Huawei P30 Lite, μία fun δράση σάς προσκαλεί να φωτογραφηθείτε με το νέο smartphone και να γίνετε μέλος του φωτογραφικού κολάζ της Huawei που θα κοσμεί τη βιτρίνα του καταστήματος.



Από τις 11:00 π.μ. έως τις 19:00 αφεθείτε στα χέρια των ειδικών make up & hair artists για τις τελευταίες πινελιές και ετοιμαστείτε για την καλύτερή σας πόζα. Επιπλέον, η γνωστή fashion social media influencer Βασιλική Ρούσσου θα σας βοηθήσει για την καλύτερη πόζα μπροστά στο φακό και να απολαύσετε αυτή τη μοναδική εμπειρία φωτογράφησης με το νέο Huawei P30 LITE από τις 12:00 έως τις 14:00. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*