Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το κριτήριο σας πρέπει να ειναι τουλάχιστον 3 χαρακτήρες

Διαγωνισμός: Κερδίστε το Gaming Starter Kit της Black Dragon

*
Οι διαγωνισμοί συνεχίζονται στο Enternity και αυτή τη φορά έχουμε για εσάς κάτι ξεχωριστό. Ο λόγος για το Gaming Starter Kit της Black Dragon, μιας εταιρείας που τώρα γνωρίζουμε και σίγουρα θα μας απασχολήσει ξανά στο άμεσο μέλλον. Το πακέτο περιλαμβάνει ένα πληκτρολόγιο, ένα ποντίκι, ένα headset και ένα mousepad, έτσι ώστε να προσφέρει στον ενδιαφερόμενο όλα όσα χρειάζεται για να απολαύσει τα videogames του σε μια προσιτή τιμή. Αν λοιπόν θέλετε να το κάνετε δικό σας, μπορείτε είτε να το αναζητήσετε στα καταστήματα, είτε να το διεκδικήσετε μέσω του διαγωνισμού που διοργανώνουν στο επίσημο Facebook Page του Enternity. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το δώρο, κάντε click εδώ.



Μπορείτε να δείτε το φυλλάδιο του προϊόντος με όλα τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, με ένα click εδώ.

Καλή επιτυχία σε όλους! 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*