Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμα σε επιπλέον περιοχές τα χειριστήρια Nintendo 64 και Sega Genesis για το Nintendo Switch

*
Τα ασύρματα χειριστήρια Nintendo 64 και Sega Genesis/ Mega Drive για το Nintendo Switch είναι πλέον διαθέσιμα στην αγορά της Νοτίου Αμερικής. Τα μέλη της υπηρεσίας Nintendo Switch Online που κατοικούν στις περιοχές της ηπείρου μπορούν να αγοράσουν τα καινούργια περιφερειακά της υβριδικής κονσόλας της ιαπωνικής εταιρείας απευθείας μέσα από την ιστοσελίδα της.

Θυμίζουμε ότι η Nintendo παρουσίασε ένα ολοκαίνουργιο πλάνο συνδρομής που περιλαμβάνει τίτλους του Nintendo 64 και του Sega Genesis, συμπεριλαμβανομένων των Super Mario 64, Mario Kart 64, Star Fox 64, Yoshi’s Story, The Legend of Zelda: Ocarina of Time, Sonic the Hedgehog 2, Streets of Rage 2, Castlevania: Bloodlines, Phantasy Star IV και Shinobi III: Return of the Ninja Master.

Για πληροφορίες σχετικά με το νέο πλάνο της συνδρομητικής υπηρεσίας της Nintendo, διαβάστε εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*