Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Cooler Master παρουσιάζει τα MasterMouse S και MasterMouse Lite S

Μετά την παρουσίαση του MasterMouse Pro L νωρίτερα εντός του έτους η Cooler Master συμπληρώνει τη συλλογή με τα MasterMouse S και MasterMouse Lite S. Το MasterMouse S φέρει RGB lights, ανάλυση έως και 7,200 DPI, εργονομικό grip και έξι πλήκτρα, με τα 5 εξ αυτών να μπορούν να δεχθούν δευτερεύουσες λειτουργίες. Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε λειτουργίες macros και ρυθμίσεις για έως και 5 διαφορετικά profiles, με το σύνολο των ρυθμίσεων να μένει στην ίδια τη συσκευή. Η επιφάνεια του MasterMouse S είναι ντυμένη με ματ UV coating που αντιστέκεται στις φθορές και τις δαχτυλιές ενώ τα πλήκτρα υπόσχονται αντοχή 20 εκατομμυρίων clicks.

To MasterMouse Lite S αποτελεί μια πιο προσιτή έκδοση του MasterMouse S φεροντας RGB lights, βάρος 86 γραμμαρίων και έως και 2,000 DPI. Τα MasterMouse S και MasterMouse Lite S είναι ήδη διαθέσιμα με προτεινόμενη τιμή €49,90 και €24,90 αντίστοιχα.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*