Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Intel επεκτείνεται στην κατασκευή επεξεργαστών ARM

Είναι γεγονός ότι η αγορά των υπολογιστών δεν αναπτύσσεται. Κατά κανόνα πια κάνει το αντίθετο. Αυτό σημαίνει φυσικά ότι η κατασκευή επεξεργαστών μειώνεται αναλόγως. Για την Intel αυτό είναι πρόβλημα όμως. Διότι έχει γραμμές παραγωγής που σχεδιάστηκαν για μεγαλύτερο φόρτο και ουσιαστικά δεν αξιοποιούνται επαρκώς. Παράλληλα η Intel δεν έχει καταφέρει να πιάσει τη δική της σημαντική μερίδα στην αγορά των smartphones με επεξεργαστές Atom. Δεν εγκαταλείπει τις προσπάθειες, αλλά βρήκε τρόπο να μην έχει γραμμές παραγωγής να κάθονται.
Ήρθε σε συμφωνία με την ARM, και εξασφάλισε άδεια κατασκευής επεξεργαστών αυτού του τύπου, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να κυνηγήσει πελάτες όπως Apple, Samsung, LG και άλλους, ειδικά από τη στιγμή που είναι ήδη σε θέση να παράξει chips στα 10nm και να σταθεί ανταγωνιστικά έναντι της TSMC και άλλων.
Συν τοις άλλοις η Intel ήδη αρχίζει να κάνει συμφωνίες ουσίας για να προμηθεύει με δικά της modem κατασκευαστές φορητών συσκευών. Λέγεται δε ότι, ως προς αυτό το κομμάτι, έχει ήδη πελάτη την Apple, πελάτη που…απλά θέλουν όλοι.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*