Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft ανακοίνωσε το Surface Studio

Στα πλαίσια του Microsoft Windows Creator Edition event, η εταιρεία από το Redmond ανακοίνωσε το πρώτο PC της σειράς Surface, με όνομα Surface Studio. Αυτό θα εξοπλίζεται με οθόνη 28 ιντσών ανάλυσης 4500x3000, η οποία της δίνει πυκνότητα pixel περίπου 63% υψηλότερη από αντίστοιχου μεγέθους οθόνες με ανάλυση 4K. Εντυπωσιακό είναι και το πάχος της οθόνης, το οποίο θα είναι μόλις 12,5mm, ενώ θα στηρίζεται σε δύο hinges που θα επιτρέπουν στο πάνελ να ρυθμίζεται καθ΄ύψος αλλά και να ανατρέπεται σε σχεδόν οριζόντια θέση για να βολεύει σε σχεδιαστικές εφαρμογές. Για σχεδιαστές δε, θα συνοδεύεται και από μια νέα συσκευή, το Surface Dial, το οποίο θα παρέχει πρόσβαση σε διάφορα φίλτρα και επιλογές σε σχεδιαστικά προγράμματα με πολύ πιο γρήγορες κινήσεις.



Αξίζει να αναφέρουμε βέβαια ότι το Surface Dial είναι συμβατό ακόμα και με τις υπάρχουσες συσκευές Surface, ενώ μπορείτε να το προπαραγγείλετε από σήμερα με την τιμή του να βρίσκεται στα $99. Επιστρέφοντας στο νέο Surface Studio και στα ενδότερά του, η Microsoft ανακοίνωσε ότι θα έχει ενσωματωμένο τροφοδοτικό ισχύος 270W, 2TB σκληρό δίσκο που αναφέρεται ως rapid (υποθέτουμε λόγω της πιθανής παρουσίας κάποιου SSD που θα τον τοποθετεί στην κατηγορία των SSHD χωρίς να είναι ακόμα επιβεβαιωμένο), 32GB RAM, τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel της γενιάς Skylake, κάρτα γραφικών Nvidia GTX 980M με 4GB αυτόνομης μνήμης και δύο κάμερες, μια οπίσθια των 10MP και μια μπροστινή των 5MP. Η τιμή του δε βρίσκεται στα $2.999. Βέβαια τα παραπάνω αφορούν το καλύτερο hardware που θα μπορείτε να αποκτήσετε, αφού η Microsoft θα προσφέρει διαφορετικά configurations σε περίπτωση που το επιθυμείτε, με χαμηλότερης ισχύος επεξεργαστές ή κάρτα γραφικών,  λιγότερη ποσότητα μνήμης RAM και, φυσικά, λιγότερο… αλμυρή τιμή.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*