Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Nintendo απαντά στο θέμα με το drift των Joy-Cons και προσφέρει δωρεάν επισκευή

*
Πάει καιρός που παρουσιάστηκε το λεγόμενο Joy-Con Drift στο Nintendo Switch, κατάσταση κατά την οποία τα χειριστήρια έστελναν εντολή για κίνηση χαρακτήρα ή κάμερας χωρίς ο παίκτης να κρατά καν το χειριστήριο στα χέρια του.

Τελικώς η Nintendo μίλησε για το ζήτημα και ανέφερε πως θέλει όλοι της οι καταναλωτές να είναι ευχαριστημένοι με το προϊόν που παραλαμβάνουν και πως αν αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο πρόβλημα, να αναφερθούν στο support της εταιρίας για να βοηθηθούν. Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Vice που είχε πρόσβαση σε εσωτερικό memo της Nintendo of America, η ιαπωνική εταιρεία θα προχωρήσει σε δωρεάν αντικατάσταση των περιφερειακών στην αγορά των ΗΠΑ, χωρίς καν να ελέγξει ημερομηνία αγοράς τους. Αναμένουμε και την επίσημη τοποθέτηση της Nintendo στο άμεσο μέλλον.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*