Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καθυστέρηση κυκλοφορίας για το Vive VR headset

*
Σύμφωνα με δηλώσεις του CEO της HTC Cher Wang, οι HTC και Valve έκαναν ένα σημαντικό τεχνολογικό επίτευγμα πρόσφατα και αυτός είναι ο λόγος που το Vive VR headset θα καθυστερήσει να κυκλοφορήσει. Σύμφωνα πάντα με τον Wang, η αλλαγή ήταν τόσο σημαντική ώστε να ανατραπούν όλα τα ως τώρα πλάνα. "Δεν θα μπορούσαμε να υποχρεώσουμε τους χρήστες να ανταλλάξουν τα συστήματά τους αργότερα, μόνο και μόνο για να είμστε ευθυγραμμισμένοι με την ημερομηνία αποστολής του headset που ήταν εντός του Δεκεμβρίου", είπε ο Wang σε developers κατά τη διάρκεια του Vive Unbound event που πραγματοποιήθηκε στο Πεκίνο.



Τέλος, μπορεί να μην αποκάλυψε το παραμικρό σχετικά με το εν λόγω τεχνολογικό επίτευγμα, όμως επιβεβαίωσε ότι το Vive VR headset θα είναι παρών στο CES 2016 τον ερχόμενο μήνα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • HTC Vive
      • 0 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (0)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://www.htcvr.com/ FOLLOWERS 1 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*