Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κερδίστε το NES Mini Classic

Η CD Media, επίσημος αντιπρόσωπος των προϊόντων της Nintendo στη χώρα μας (εδώ και μερικές εβδομάδες), ανακοίνωσε έναν διαγωνισμό με εξαιρετικό ενδιαφέρον. Συγκεκριμένα, μέσω της επίσημης ελληνικής Nintendo facebook page δίνει τη δυνατότητα σε έναν υπερ-τυχερό να κάνει δικό του το Nintendo Entertainment System NES Classic Edition, τη μίνι έκδοση της κλασικής κονσόλας που κυκλοφορεί επίσημα από τις 11 του μήνα σε όλο τον κόσμο. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, και μιας και το προϊόν είναι σχεδόν παντού sold out, η ευκαιρία αυτή είναι μοναδική και για να μπείτε στο διαγωνισμό δεν έχετε παρά να πάτε σε αυτό το post της σελίδας και να ακολουθήσετε τις οδηγίες. Συγκεκριμένα, χρειάζεται να έχετε κάνει like στη σελίδα και να κάνετε like, comment και share το σχετικό post για να μπείτε στην κλήρωση.



Η δυνατότητα συμμετοχής δίνεται μέχρι τις 4/12 και ο τυχερός θα ανακοινωθεί από την ίδια σελίδα μια μέρα αργότερα. Καλή επιτυχία σε όσους φίλους μας δοκιμάσουν την τύχη τους!




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • VonL
    • Για αυτόν τον διαγωνισμό πραγματικά θα έμπαινα στην διαδικασία να κάνω 3 σχόλια του φαλλού ανά ημέρα για να λάβω μέρος :) Ευτυχώς δεν χρειάστηκε ;)

    • DYNAMIC
    • ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ, ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΩΡΟ….. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ…. ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ !!!!!! ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ,MONAΔΙΚΟ GADGET !!!!!!!!! ΘΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕΙ ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ...

*