Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κυκλοφορεί το νέο smartwatch Huawei Watch GT 2e

*
Η Huawei ξεκινά σήμερα τη διαδικασία προπαραγγελίας του smartwatch Huawei GT 2e, της νέας προσθήκης στη σειρά wearables της, που σχεδιάστηκε για να εμπνεύσει τους χρήστες να αναβαθμίσουν την καθημερινότητά τους, παρακολουθώντας με ευκολία την φυσική τους κατάσταση και βάζοντας την φυσική άσκηση στον τρόπο ζωής τους. Οι προπαραγγελίες συνοδεύονται από μία μοναδική προσφορά καθώ όσοι προπαραγγείλουν το Watch GT 2e θα λάβουν δώρο και τα εκπληκτικά bluetooth ακουστικά της Huawei, FreeBuds Lite!



Για πρώτη φορά, με το Huawei Watch GT 2e, λανσάρεται μια νέα επαναστατική λειτουργία: ο υπολογισμός μέτρησης του οξυγόνου στο αίμα, το λεγόμενο και ποσοστό SpO2. Με την μπαταρία που διαρκεί μέχρι και δύο εβδομάδες και χάρη στις προηγμένες τεχνολογικές  προδιαγραφές του, το νέο smartwatch της Huawei κατασκευάστηκε για να εντάξει με επιστημονικό και εύκολο τρόπο την φυσική άσκηση στον σύγχρονο τρόπο ζωής και την δύσκολη καθημερινότητά μας. Μεταξύ άλλων, η συσκευή παρακολουθεί με ακρίβεια τους καρδιακούς σφυγμούς και στέλνει ειδοποιήσεις όταν παρατηρούνται αρρυθμίες, καταγράφει τα επίπεδα αρτηριακής πίεσης, αξιολογεί την ποιότητα ύπνου και βοηθά τον χρήστη να αντιλαμβάνεται κάθε στιγμή το επίπεδο φυσικής του κατάστασης. Επιπλέον, το Huawei Watch GT 2e είναι βελτιωμένο και σχεδιαστικά σε σχέση με τους προκατόχους του. Διαθέτει AMOLED οθόνη αφής 1,39 ιντσών και υποστηρίζει ανάλυση Retina. Έτσι, οι χρήστες μπορούν οποιαδήποτε στιγμή με ένα απλό άγγιγμα της οθόνης να αναζητήσουν οποιαδήποτε πληροφορία θέλουν, ακόμα κι αν βρίσκονται σε εξωτερικό χώρο εκτεθειμένοι στο δυνατό φως του ήλιου.  Επιπλέον,  είναι εξοπλισμένο με τόσες διαφορετικές λειτουργίες άθλησης που μπορεί να ικανοποιήσει εξίσου τους φανατικούς των «παραδοσιακών» σπορ όσο και εκείνους που προτιμούν πιο ασυνήθιστες μεθόδους προπόνησης.



Είναι συμβατό με 15 αθλήματα, συμπεριλαμβανομένων οκτώ υπαίθριων αθλημάτων (τρέξιμο, βάδισμα, αναρρίχηση, πεζοπορία, ποδηλασία, ποδηλασία σε ανώμαλο έδαφος, κολύμβηση σε ανοιχτή θάλασσα, τρίαθλο) και επτά αθλήματα εσωτερικού χώρου (βάδισμα, τρέξιμο, ποδηλασία, κολύμβηση σε πισίνα, ελεύθερη προπόνηση, ελλειπτικό όργανο, όργανο κωπηλασίας). Για τους επαγγελματίες αθλητές, το Huawei Watch GT 2e είναι ένα ανεκτίμητο εργαλείο, καθώς παρακολουθεί και αναλύει 190 διαφορετικούς τύπους δεδομένων, για ακόμα πιο αποτελεσματικές προπονήσεις.  Ακόμα,  υποστηρίζει 85 προσαρμοσμένα προγράμματα άθλησης, τα οποία καλύπτουν έξι κατηγορίες αθλημάτων: extreme σπορ, σπορ αναψυχής, γυμναστική, θαλάσσια σπορ, αθλήματα με μπάλα, χειμερινά σπορ. Οι δραστηριότητες που καλύπτει το smartwatch ποικίλουν, από breakdancing μέχρι παρκούρ, από αναρρίχηση μέχρι yoga και από μπαλέτο μέχρι μποξ.  Όσο οι χρήστες απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους αθλήματα, το Huawei Watch GT 2e καταγράφει δεδομένα όπως διάρκεια, θερμίδες, καρδιακούς σφυγμούς, πρόοδο άσκησης, αποθεραπεία κ.α. και στο τέλος της προπόνησης παραδίδει στον χρήστη χρήσιμες πληροφορίες αλλά και ένα γράφημα με όλες τις πληροφορίες, το οποίο μπορεί να μοιραστεί στα social media με ένα μόνο κλικ. 



Το Huawei Watch GT 2e είναι διαθέσιμο από την Τετάρτη 20 Μαΐου σε Graphite Black, Lava Red και  Mint Green. Όσοι προπαραγγείλουν το προϊόν μέσω του δικτύου επίσημων συνεργατών της Huawei έως τις 3 Ιουνίου, και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, θα λάβουν ως δώρο και τα εκπληκτικά bluetooth ακουστικά της Huawei, Freebuds Lite! 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*