Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μ. Βρετανία: Πρώτο σε πωλήσεις για δεύτερο συνεχόμενο μήνα το PS5, ψηλά και τα Xbox Series X/S

*
Το PS5 ήταν η κονσόλα με τις περισσότερες πωλήσεις στην αγορά της Μ. Βρετανίας για δεύτερο συνεχόμενο μήνα. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η νεότερη αναφορά της GfK Entertainment για τον Μάρτιο, και τα Xbox Series X και Xbox Series S κινήθηκαν αρκετά καλά και κατέκτησαν τη δεύτερη θέση, ενώ το Nintendo Switch βρίσκεται τρίτο, παρά τη συνεχή αύξηση του ρυθμού πωλήσεων που έφτασε το +13.6%. Μέσα στις εβδομάδες του περασμένου μήνα πωλήθηκαν 217.268 κονσόλες και πάνω από 1 εκ. physical αντίτυπα. Στα του software, η Nintendo κατακτά για έναν ακόμη μήνα την κορυφή χάρη στην εξαιρετική πορεία του Animal Crossing: New Horizons, αλλά και των Super Mario 3D World + Bowser’s Fury, Monster Hunter Rise και Mario Kart 8: Deluxe.

Σημαντική άνοδο σε σχέση με τον Μάρτιο του 2020 σημειώνουν τα περιφερειακά με πωλήσεις που έφτασαν τα 886.091 κομμάτια (+9% σε σχέση με τον Φεβρουάριο και σχεδόν +14% από τον Μάρτιο του 2020). Η Sony ήταν πρώτη σε πωλήσεις σε αυτό το κομμάτι, με την Turtle Beach να ακολουθεί.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*