Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα webcam από την Logitech

Τελευταία φορά που η Logitech κυκλοφόρησε webacam ήταν το 2012. Μερικοί ίσως ν΄ αναρωτιέστε, για ποιο λόγο κάποιος ν’ αγοράσει την C922 Pro το 2016; Οι gamers ίσως γνωρίζουν την απάντηση στο ερώτημα, το Twitch. Με την C922 Pro μπορείτε να καταγράφετε video ανάλυσης 1080p ή 720p στα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Μια επίσης καινοτομία της κάμερας, σε σχέση με τον προκάτοχό της, είναι ότι μπορεί να ξεχωρίσει τα αντικείμενα που βρίσκονται πίσω σας και να τ΄ αφαιρέσει από το πλάνο, επιτρέποντας σε όσους σας παρακολουθούν να βλέπουν μόνο εσάς και όχι τον χώρο πίσω σας.



Με την αγορά της C922 Pro εκτός από το κλασικό τρίποδο η συσκευασία περιλαμβάνει και μια τρίμηνη συνδρομή της XSplit για να έχετε πρόσβαση σε διάφορα ‘’εργαλεία’’ που θα σας κάνουν και εσάς επαγγελματία Twitcher.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*