Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Huawei Mate 20 Pro θέλει να σκίσει!!!

Δε συνηθίζουμε να γράφουμε teaser άρθρα για κινητά τηλέφωνα, όμως από αυτά που διαρρέουν τις τελευταίες ώρες για το Huawei Mate 20 Pro, δεν κρατηθήκαμε. Μαζέψαμε παρακάτω όλα όσα ξέρουμε, τα οποία κατά πάσα πιθανότητα θα επιβεβαιωθούν κατά γράμμα την ερχόμενη Τρίτη, όταν θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια της συσκευής στο Λονδίνο.



Εξωτερική εμφάνιση/οθόνη
Διάφορες φωτογραφίες έχουν κυκλοφορήσει και κατά πάσα πιθανότητα, όλοι γνωρίζουμε πως θα μοιάζει. Φαίνεται πως έχουμε να κάνουμε με τη πλέον κομψή συσκευή της εταιρείας, η οποία θα έρθει με οθόνη διαγωνίου στις 6,3’’, ίσως λίγο παραπάνω, η οποία καλύπτει πλήρως τη πρόσοψη, είναι τεχνολογία OLED και έρχεται -προφανώς- με ένα μεγάλο notch στο πάνω μέρος. Για την ανάλυση λειτουργίας, έχει διαρρεύσει πως αυτή θα βρίσκεται στα 3140x1440 pixel, κάτι που δείχνει πως οι αναλογίες πλευρών είναι περισσότερο wide από άλλες συσκευές. Μάλιστα, φαίνεται πως η εταιρεία έχει επιλέξει κυρτό γυαλί στη πρόσοψη, για να κάνει το τηλέφωνο πιο στενό και προφανώς ευκολότερο να το κρατάει κανείς. Δεν υπάρχει πουθενά πλήκτρο δακτυλικού αποτυπώματος το οποίο όμως η Huawei το ενσωμάτωσε μέσα στην οθόνη. Το πώς ακριβώς λειτουργεί δε το γνωρίζουμε, όμως σύμφωνα με αντίστοιχες υλοποιήσεις που έχουν εμφανιστεί σε άλλα (μικρότερων εταιρειών) smartphone, σε συγκεκριμένο σημείο κάτω από την οθόνη θα υπάρχει η τεχνολογία και απλά θα ακουμπάς το δάχτυλο πάνω στην οθόνη για να ξεκλειδώσει η συσκευή. Κάτι άλλο που αναμένουμε να κάνει μπαμ με την εξωτερικό εμφάνιση είναι η επιστροφή του Twilight χρωματισμού, που είδαμε πρώτη φορά στο P20 Pro και μετά στο P20. Στο Mate 20 Pro θα είναι διαφορετικό το χρώμα, αλλά αντίστοιχης αισθητικής.



Επεξεργαστής
Εδώ και καιρό γνωρίζουμε ότι θα φοράει τον ολοκαίνουριο Kirin 980 που ανακοινώθηκε στην IFA, το πρώτο τέτοιο ολοκληρωμένο που κατασκευάζεται με λιθογραφία στα 7nm και σύμφωνα τα benchmarks που κυκλοφόρησαν πρόσφατα είναι πάνω από 20% ταχύτερο από ένα SnapDragon 845 ξεπερνώντας το 300000 σκορ στο AnTuTu. Λέγεται πως θα συνοδεύεται από 6GB μνήμης, θα προσφέρει ακόμα περισσότερες και ταχύτερες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης, ενώ σε συνδυασμό με τη τεράστια μπαταρία των 4200mAh, θα μπορεί να προσφέρει πέρα από επιδόσεις και μεγάλη αυτονομία,

Κάμερες
Η Huawei κινείται με πολύ μεγάλα βήματα στο χώρο των καμερών, με τη τριπλέτα του P20 Pro να σπάει ρεκόρ μετρήσεων. Δεν θα μας κάνει έκπληξη αν τριπλέτα, όπως έχει διαρρεύσει, αισθητήρων/φακών του Mate 20 Pro, ξεπεράσει το σκορ του P20 Pro στις μετρήσεις DxOMark. Οι φωτογραφίες δείχνουν πως οι τρεις κάμερες του Mate 20 Pro είναι τοποθετημένες κεντρικά στο πίσω μέρος της συσκευής και σχηματίζοντας μια τετράδα μαζί με το flash, σίγουρα ξεχωρίζουν εμφανισιακά. Δε ξέρουμε γιατί αποφασίστηκε να αλλάξει τη διάταξη. Σίγουρα όμως εξακολουθεί να  αυτό που ξέρουμε όμως είναι πως η Leica πάλι έχει βάλει το χεράκι της και σίγουρα θα έχουμε έναν αισθητήρα από τους τρεις με 40Mpixel και τα καλούδια που αυτός προσφέρει σε συνεργασία με τους υπόλοιπους, όπως στο  P20 Pro.

Άλλα χαρακτηριστικά
Το Mate 20 Pro θα έχει ξεκλείδωμα με το πρόσωπο με αισθητήρες που βρίσκονται στο notch να βοηθάνε για ασφαλές και γρήγορο unlock, λογικά θα έχει ασύρματη φόρτιση, ίσως η κανονική του φόρτιση να είναι ακόμα ταχύτερη από αυτή του P20 Pro, ενώ λέγεται πως θα έχει τη δυνατότητα να φορτίζει ασύρματα άλλες συσκευές!  Πάνω κάτω αυτά είναι όσα γνωρίζουμε για το Mate 20 Pro. Περισσότερα θα μάθουμε στις 16 Οκτωβρίου, στο ειδικό event που θα διοργανώσει η Huawei στο Λονδίνο.

Τιμή/διαθεσιμότητα
Άγνωστη ακόμα η τιμή της συσκευής, αλλά η λογική λέει πως από τη στιγμή που η Huawei θέλει να ταρακουνήσει Samsung/Apple, το Mate 20 Pro λογικά θα κοστίζει τετραψήφιο νούμερο ή τέλος πάντων κάπου εκεί. Λογικό κάτι τέτοιο, αν όλα όσα έχουν διαρρεύσει επιβεβαιωθούν σε επίπεδο hardware, αφού το Mate 20 Pro θα είναι ένα από τα πλέον πρωτοπόρα smartphone. Όσον αφορά στη διαθεσιμότητα, οι πληροφορίες (αλλά και το παρελθόν της εταιρείας) δείχνουν κάποια στιγμή μέχρι το τέλος του μήνα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*