Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Μέσα στον Απρίλιο η αποκάλυψη των νέων iPad Pro 12,9 ιντσών

*
Ένα δημοσίευμα του Bloomberg αναφέρει πως η Apple ακόμα σκοπεύει να παρουσιάσει τα ανανεωμένα iPad Pro μέσα στον Απρίλιο, παρά τα προβλήματα με την προμήθεια όλων των υλικών.

Το πρόβλημα συγκεκριμένα είναι η περιορισμένη διαθεσιμότητα των οθονών mini-LED. Η Apple φημολογείται πως θα αναβαθμίσει την LCD του iPad Pro 12,9 ιντσών με οθόνη mini-LED μέσα στο 2021. Δεν υπάρχει ακόμα επιβεβαίωση πως αυτή η αναβάθμιση θα έρθει και στα λίγο μικρότερα iPad Pro των 11 ιντσών. Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως οι δύο εκδόσεις του iPad Pro θα επισημοποιηθούν ταυτόχρονα, αλλά τα μοντέλα 12,9 θα κυκλοφορήσουν αργότερα και σε περιορισμένο αριθμό.

Η οθόνη mini-LED λέγεται πως θα βελτιώσει τα contrast και brightness levels του iPad Pro. Tα νέα iPad Pro θα λανσαριστούν με A14X Chipset και θα έχουν τις ίδιες επιδόσεις με το M1. Τέλος, θα παρέχουν υποστήριξη Thunderbolt 4, που θα επιτρέπει τα iPad Pro να συνδέονται με εξωτερικά displays, αποθηκευτικούς χώρους και περιφερειακά.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*