Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

MLS MAIC Video Review

*
H ΜΑΙC είναι η ελληνική πρόταση στη κατηγορία των έξυπνων βοηθών, όπως για παράδειγμα η Alexa και ο Google Assistant. Διαθέτει οθόνη και ηχεία, συνδέεται στο δικτυο του σπιτιού και ακούει Ελληνικές εντολές. Ενσωματώνει επιπλέον εφαρμογές όπως το Netflix και το Spotify ενώ μπορεί να συνδεθεί και με άλλες έξυπνες συσκευές σπιτιού (πχ λάμπες) τις οποίες μπορεί ο χρήστης να ελέγχει φωνητικά. Είναι η μοναδική ψηφιακή προσωπική βοηθός που μιλάει ελληνικά, με την οποία μπορεί κανείς να διασκεδάζεις ακούγοντας μουσική και βλέποντας βίντεο, να ελέγχει τις ηλεκτρικές συσκευές, να καλείς του φίλους σου και να ενημερώνεται για τα νέα, τον καιρό, ακόμα και να συζητήσεις όπως θα έκανε με έναν φίλο. Παρακάτω μπορεί κανείς να δει το MLS MAIC Hands on video μας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*