Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity
** ";

Το κριτήριο σας πρέπει να ειναι τουλάχιστον 3 χαρακτήρες

Xbox One

 • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

  Microsoft

 • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

  Microsoft

 • ΔΙΑΝΟΜΗ

  Microsoft Hellas

 • PEGI

  3+

 • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
*
Η μάχη της επόμενης γενιάς έχει ξεκινήσει και επίσημα, αφού τόσο η Sony, όσο και η Microsoft έχουν αποκαλύψει και αρχίσει να προσφέρουν τις νέες τους προτάσεις στο καταναλωτικό κοινό. Με ένα εναλλακτικό πλάνο διάθεσης σε σχέση με τη Sony και το PlayStation 4, η Microsoft ξεκίνησε από την αγορά της Ευρώπης, προχώρησε σε αυτήν της Αμερικής και σιγά-σιγά αναμένουμε να αποκαλύψει τα πλάνα της για το επόμενο κύμα χωρών που θα υποδεχτούν το Xbox One. Όσον αφορά στη χώρα μας, η Microsoft κρατάει ακόμη κλειστά τα χαρτιά της και αναμένουμε να μάθουμε περισσότερα στο άμεσο μέλλον. Προς το παρόν, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για κάποια στιγμή μέσα στο Φεβρουάριο. Το Enternity κατάφερε και απέκτησε ένα σύστημα της Microsoft (μετά κόπων και βασάνων) και σας το παρουσιάζει.

Τεχνικά χαρακτηριστικά
Όνομα: Xbox One
Σκληρός δίσκος: Ενσωματωμένος και μη αποσπώμενος, χωρητικότητας 500GB + Cloud
Επεξεργαστής: AMD custom 1.75GHz
Graphics Controller: ATI στα 853MHz, Shader Cores 768, Peak: 1.23 TFLOPS
Μνήμη: 8GB DDR3 στα 2133MHz, bandwidth: 68.26 GB/s + 32MB eSRAM
Flash Μνήμη: 8GB
Bandwidth: 204 GB/s(102 In/102 Out): 8GB DDR3, 8GB Flash Memory
API: DirectX 11.1
Δευτερεύουσα οθόνη: SmartGlass App (iOS, Android, Windows Phone, Windows 8)
Δικτύωση: Gigabit Ethernet, WiFi (A/B/G/N dual-band στα 2.4ghz και 5ghz), υποστηρίζει WiFi Direct
Live Streaming: Ναι, μέσω Twitch.TV
Drive: Blu-ray/DVD
USB: Ναι, USB 3.0
HDMI:  1 εισόδου, 1 εξόδου
Χειριστήριο: Ασύρματης επικοινωνίας
Εικόνα: Ανάλυση έως και 4Κ
Ήχος: Απόδοση έως και 7.1

H προσέγγιση της Microsoft στα των next-gen συστημάτων είναι σίγουρα διαφορετική από όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής από τη Sony. Η αμερικανική εταιρεία έχει ως στόχο να κατακτήσει το κέντρο του σαλονιού μας υποστηρίζοντας αρκετές λειτουργίες πέραν του gaming, κάτι που σίγουρα θα φανεί σε ανεπτυγμένες (στον τομέα της τηλεόρασης και του online multimedia περιεχομένου) αγορές, όπως αυτήν της Αμερικής και της Μεγάλης Βρετανίας. Το σύστημα έρχεται μάλιστα και με τιμή σχεδόν 100€ πάνω από αυτήν του PS4, κυρίως λόγω του γεγονότος ότι σε κάθε πακέτο αγοράς περιλαμβάνεται το νέο Kinect, που πρέπει να εγκαθίσταται υποχρεωτικά σε κάθε Xbox One.

Xbox One Image 01

Σχεδιαστικά, το Xbox One ξεκινάει με μειονέκτημα λόγω όγκου. Οι διαστάσεις του είναι αρκετά μεγαλύτερες από αυτές του PlayStation 4 και συγκεκριμένα φτάνουν τα 284x79x333 mm, ενώ έντονο είναι το πλαστικό στο εξωτερικό του τμήμα. Πολλοί είναι αυτοί που το έχουν χαρακτηρίσει ως μία σύγχρονη εκδοχή των VHS συστημάτων των 90s, ωστόσο λόγω της πιο μοντέρνας γραμμής του, οι εντυπώσεις μένουν μόνο για την αρχή και μέχρι να τοποθετηθεί η κονσόλα στην θέση της στο σαλόνι ή κάτω από την τηλεόραση. Στο μπροστινό τμήμα συναντάμε μόνο το slot-in Blu-ray drive, ενώ στο πίσω υπάρχει μια πανδαισία θυρών. Εδώ, ο χρήστης θα βρει την είσοδο και την έξοδο HDMI, την υποδοχή του τροφοδοτικού (που παραμένει εξωτερικό, αλλά είναι πλέον πιο «μαζεμένο»), καθώς και S/PDIF (οπτική), δύο USB 3.0, ένα IR Out και την υποδοχή του Kinect. Μία τρίτη USB 3.0 θύρα βρίσκεται στα δεξιά της κονσόλας.

Xbox One Image 02

Η υποδοχή HDMI In έχει ως σκοπό να εξυπηρετήσει ταυτόχρονη λειτουργία συστημάτων που προσφέρουν εικόνα, με κύριο στόχο τις ψηφιακές δορυφορικές πλατφόρμες που έχουν και άλλους τρόπους αλληλεπίδρασης με το σύστημα (παροχή πληροφόρησης για το πρόγραμμα σε πραγματικό χρόνο, εφαρμογές για ενημερώσεις κτλ). Προς το παρόν, η θύρα υποδοχής επιτρέπει τη σύνδεση οποιασδήποτε συσκευής έχει παρόμοια έξοδο (πχ. το PS4), κάνει passthrough το σήμα απλά, ωστόσο λόγω ενός μικρού delay, σίγουρα δε θα εξυπηρετήσει όσους σκέφτονταν να συνδέσουν μόνιμα πάνω στο Xbox One μία δεύτερη gaming κονσόλα.

Xbox One Image 03

Το Kinect του Xbox One έρχεται σαφώς με περισσότερες λειτουργίες και αρκετές βελτιώσεις. Προσφέρει στο χρήστη δυνατότητες ενεργοποίησης λειτουργιών (όπως το boot, το shut down ή την αναζήτηση στο Xbox Live Marketplace) και δε χρειάστηκε να προσπαθήσουμε ιδιαίτερα για να μας καταλάβει. Τυπικά, δε χρειάζεται την απόλυτη αμερικανική ή αγγλική προφορά, ωστόσο αν… δεν το έχετε με τα αγγλικά, μην το δοκιμάσετε καν. Με την πρώτη σύνδεση, το σύστημα κατεβάζει το πρώτο και σημαντικό patch που αφαιρεί όλους τους περιορισμούς που είχε κατά νου στην αρχή η Microsoft, ενώ κάνει και σημαντικές βελτιώσεις στις λειτουργίες της κονσόλας. Σε αρκετές χώρες του εξωτερικού αναφέρθηκε πως το patch φτάνει τα 2GB, ωστόσο στην περίπτωσή μας ο όγκος του πακέτου των διορθωτικών αρχείων ήταν μόλις λίγο πάνω από τα 500ΜΒ. Το κατέβασμά του έγινε άμεσα μέσα από το δίκτυό μας και εγκαταστάθηκε χωρίς να κάνουμε τίποτα. Αφού ολοκληρωθεί και αυτή η διαδικασία, ο χρήστης είναι έτοιμος να ζήσει στον μαγικό κόσμο του Xbox One.

Xbox One Image 04

Το μενού θυμίζει έντονα τα Windows 8 με τα πάρα πολλά tiles να βρίσκονται παρατεταγμένα και χωρισμένα σε οθόνες. Η πρώτη και βασικότερη λειτουργία που θα πρέπει να μάθει ο χρήστης είναι το Snap. Πρόκειται ουσιαστικά για τη διαδικασία που του επιτρέπει να «τρέχει» ταυτόχρονα δύο εφαρμογές (πχ. ένα game και ένα application), χωρίζοντας την οθόνη του στα δύο (με το κύριο παράθυρο να καταλαμβάνει τα 2/3 της και το δευτερεύον το 1/3). Με αυτό τον τρόπο η Microsoft προσπαθεί να εξυπηρετήσει όσους θέλουν να παρακολουθήσουν πχ. κάποιο τηλεοπτικό πρόγραμμα όσο παίζουν ή να χαζέψουν μέσω του Internet Explorer στο διαδίκτυο όσο περιμένουν έναν φίλο τους να συνδεθεί online. Παρόλη τη χρησιμότητά της πάντως, αυτή η διαδικασία είναι λίγο επίπονη, καθώς απαιτεί αρκετά πατήματα από το χρήστη, αφού τυπικά του ζητάει να φορτώσει τη βασική εφαρμογή, να βγει στο μενού, να επιλέξει τη λειτουργία Snap, να τη δει να ανοίγει και από εκεί να διαλέξει το τι θέλει να «τρέξει» στο δεξιά 1/3 της οθόνης του από μία λίστα με τις υποστηριζόμενες (για αυτό το mode) λειτουργίες. Τη διαδικασία μπορεί να διευκολύνει μόνο το Kinect, δίνοντας στο λειτουργικό τις σχετικές οδηγίες που θα ακούσει από το χρήστη.
 
 • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login
  • nikkolas
  • Eρωτησουλα - Αφου κανω εγκατασταση το παιχνιδι και δεν θελει ξανα το δισκο του, δεν με συμφερει να νοικιαζω τα παιχνιδια απο το να τα αγοραζω? τα κανω εγκατασταση τα ετπιστρεφω και νοικοιαζω οσα θελω να παιξω.
   Εκτος και δεν καταλαβα καλα το σημειο στο αρθο που λεει.
   Σημαντικό δε είναι και το πλεονέκτημα που έχει ο κάτοχος Xbox One από το γεγονός ότι οι τίτλοι δε χρειάζονται ξανά το Blu-ray δίσκο για να παίξουν μετά την πρώτη εγκατάστασή τους.

  • profion
  • Εχωντας το ps4 απο τις 13-12 και το xbox one απο τις 27-12 , μπορω να πω οτι μεχρι στιγμης προτιμω το ps4 , αλλα το καθε ενα εχει τα θετικα και τα αρνητικα του.

  • PostMort3m
  • "Έχοντας επιλέξει ένα πιο «αδύναμο» set up, είναι λογικό στα πρώτα κύματα τίτλων να βλέπουμε τα third party games να «τρέχουν» σε αναλύσεις 720p στο Xbox One. Το σύστημα μπορεί να αναπαράγει άνετα εικόνα 1080p σε 60 καρέ, ωστόσο είναι ένα σημαντικότατο ζήτημα που θα πρέπει να διευθετηθεί άμεσα από πλευράς της εταιρείας του Redmond, καθώς πλήττει άμεσα και ισχυρά το γόητρο του συστήματος έναντι του βασικού του ανταγωνιστή."

   Αφου μπορει ανετα να αναπαραγει 1080p γιατι δεν το κανει? οεο?

  • Fulcizombie
  • το μοναδικό 3rd party που τρέχει στα 720p στο xboxone και στα 1080p στο ps4 ειναι το cod ghosts το οποίο εχει προβλήματα στο frame rate στο ps4 και σύμφωνα με την κριτική του neogaf, γνωστό φιλικό προς την Sony site , η καλυτερη εκδοση σε κονσολες ειναι αυτη του xboxone .
   βάζω στοίχημα οτι οι διάφορες στην ανάλυση στα 3rd party παιχνίδια θα εξαφανιστεί στο 2014 οπως ήδη φαίνεται απο τις πρώτες ανακοινώσεις (tomb raider ultimate, witcher 3 , dead light κ.λ.π)

  • torico
  • παυλο,το δισκο το χρειαζεσαι κ μετα το install εκτος κ αν εσυ επαιξες αλλη κονσολα

  • tsoumak
  • Εγω θα πω αυτο που εγραψα και στο φορουμ.Ναι το χβοχ ειναι μια παιχνιδοκονσολα αλλα στρεφεται και se ψυγαγωγια οπως netflix,hulu και αλλα .Το κακο ειναι πως αυτα εμεις εδω στην ελλαδα δεν μπορουμε να τα δουμε αρα μας μενει να δουμε μονο τα παιχνιδια και οποια βγουν σε αναλυση 1080p.

  • AnimaPura
  • Αυτό που ενδεχομένως θέλησε να πει ο Παύλος είναι ότι μερικά παιχνίδια δεν χρειάζονται τον δίσκο μετά την εγκατάσταση, όπως το Madden, νομίζω.
   Τώρα για το αν δεν τρέχει κάποια παιχνίδια σε 1080p, τελικά μήπως δεν είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα (γιατί είναι πρόβλημα, όσο και αν το αρνείται κάποιος), δεδομένου του ότι ούτε το PS4 μπορεί άνετα να τρέξει BF4 και Ghosts στην ανάλυση αυτή, χωρίς να πέφτουν τα fps κάθε λίγο? Μήπως δηλαδή η τρέχουσα πλέον γενιά, "βιάστηκε" να αγγίξει τα 1080p και μας κορόιδεψαν κατά κάποιο τρόπο, όλους εμάς που δεν παίζουμε σε PC? Τροφή για σκέψη.

  • Sephiroth
  • Παίδες, στο πρώτο playthrough των games δεν μου ζήτησε το δίσκο και το κείμενο είναι έτοιμο εδώ και μέρες, Το τσέκαρα ξανά τώρα και ζητάει. Δεν έχω προλάβει να τσεκάρω αν έκανε κάποιο update το σύστημα. Όπως και να 'χει, το τμήμα με τους δίσκους διαγράφηκε.

  • Alithinos
  • Το θέμα με την ανάλυση δεν είναι τόσο απλό του τύπου "ή κάνει τα πάντα σε τόσα p ή δε τα κάνει".
   Εξαρτάται πως θα αποφασίσει να χρησιμοποιήσει τη παρεχόμενη δύναμη επεξεργασίας ο developer.
   Σκεφτείτε το σαν κάτι παρόμοιο με το να μοιράζεις skill points στα διάφορα attributes σε ένα RPG.
   Πες π.χ. πως νωρίτερα η προηγούμενη κονσόλα είχε 10 skill points για μοίρασμα.
   Αυτά τα 10 points τα μοίρασε στα attributes όπως Polygons,Textures,Resolution,Physics.
   Τα μοίρασε ο developer κάπως έτσι:

   Polygons: 3
   Textures: 2
   Resolution: 3
   Physics: 2

   Η νέα κονσόλα ας υποθέσουμε πως έχει 30 πόντους.
   Σε αυτή τη περίπτωση μπορεί να κάνει διάφορους συνδιασμούς.
   Παραδείγματα:

   Συνδιασμός Α'

   Polygons:9
   Textures: 10
   Resolution: 3
   Physics: 8

   ή

   Συνδιασμός Β'

   Polygons: 8
   Textures: 9
   Resolution: 6
   Physics: 8

   ή ακόμα και

   Polygons: 6
   Textures: 8
   Resolution: 10
   Physics: 6

   Το συμπέρασμα είναι πως για να είναι μεγαλύτερη η ανάλυση,θα πρέπει να γίνουν συμβιβασμοί σε άλλα μέρη.
   Από κει και πέρα,γιατί προτιμούν να έχουν μικρότερη ανάλυση και να μοιράσουν τους πόντους αλλού αντί να έχουν μεγαλύτερη ?
   Για 2 κυρίους λόγους.
   Πρώτον γιατί αν κάθεσαι μακριά απ' την οθόνη,δύσκολα θα συμπεράνεις τη διαφορά μεταξύ 720p και 1080p. Μη κοιτάς που όσοι παίζουν σε υπολογιστές έχουν τα μούτρα τους 20 εως 40 εκατοστά από την οθόνη και μπορούν να διακρίνουν τα πάντα. Άμα κάθεσαι 2-3 μέτρα μακριά,η διαφορά θα είναι σχεδόν ανεπαίσθητη.
   Δεύτερον,γιατί απ τις πιο κύριες μεθόδους marketing ενός παιχνιδιού είναι τα screenshots. Οι ακίνητες εικόνες.
   Και η μεγαλύτερη ανάλυση δεν έχει αντίκρυσμα στα screenshots,παρά μόνο του ότι το μέγεθος της εικόνας θα είναι μεγαλύτερο. Αντιθέτως αν π.χ. το παιχνίδι έχει καλύτερα textures,είναι κάτι που φαίνεται.

  • Amiga500
  • @Fulcizombie

   ...................


   Assassin's Creed 4

   XBOX ONE: 900p @ 30fps
   PS4 : 1080p @ 30fps


   Battlefield 4

   XBOX ONE: 720p @ 60fps
   PS4 : 900p @ 60fps


   Call of Duty: Ghosts

   XBOX ONE: 720p @ 60fps
   PS4 : 1080p @ 60fps


   Στα υπολοιπα ειναι στα ιδια με καποια εφε -λεπτομερειες παραπανω στο PS4 σε καποια απο αυτα π.χ. Need for speed Rivals.

   Δε λεω, ειναι ακομα αρχη, αλλα αν το XBOX ONE το οποιο μας επρηξαν οτι ειναι πιο ευκολο στον προγραμματισμο λογω direct x εχει ηδη προβλημα.........φαντασου οταν οι devs μαθουν καλυτερα το Ps4 η οταν αρχισουν να σκανε τα exclusives της Sony.......

   Οσο τωρα για το αν εχει διαφορα το 720p με το 1080p.......ασφαλως και εχει!!! ολα τα αλλα ειναι δικαιολογιες.

   Εχω δυο τηλεορασεις, μια HD Ready (720p - 1080i) και μια Ful HD (1080p) και η διαφορα -απο την ιδια αποσταση- οταν συνδεω το PS4 μου σε καθε μια ειναι εμφανεστατη!! Κυριως στο aliasing και στους φωτισμους αλλα και στα textures!

  • DevilSpawn
  • Ο Παύλος το έκανε: Φτου πρέπει να το διαβάσω τώρα.Βέβαια ποιος άλλος θα μπορούσε να το κάνει; ;H Παύλαρος ή Καλκάνης που γνωρίζουν το άθλημα!

  • vonzuchter
  • Μαγκες μαλλον θα ισχυσει οτι και στη γενια που μας περασε... Αν εισαι Αμερικη ή βρετανια ή εστω Γερμανια το XBOX θα ειναι η καλυτερη επιλογη να απολαμβανεις ολα τα καλουδια και το υπεροχο xboxlive. Για τις υπολοιπες χωρες και τη δικη μας φυσικα, PS4.

  • JohnTehGreek
  • Φίλε Amiga500

   Δεν ξέρω που τα είδεσ αυτά αλλά σύμφωνα με videos από εταιρίες, το Battlefield 4/CoD ghosts δείχνουν πολύ καλύτερα στο xbox one παρά στο ps4.

   παιδες τα πράγματα είναι απλά.Άμα είσαι FPS players και sports τίπου ΦΙΦΑ τότε το xbox one είναι μονόδρομος.

   Άμα είσαι adventure κτλ. τότε το ps4 είναι ιδανικό.

  • Shepard
  • Στο ψυγειο και αυτό μεχρι νεωτερας.

  • Amiga500
  • @JohnTechGreek


   http://m.uk.ign.com/wikis/xbox-one/PS4_vs._Xbox_One_Native_Resolutions_and_Framerates


   Επίσης όσον αφορά τα Call of duty Ghosts (720p) και Assassins creed black flag (900p) οι πρώτες εκδόσεις βγήκαν με "λάθος"??? αναλύσεις τις οποίες διορθωσαν άμεσα με day one patch οι εταιρείες τους........αν δεν πιστεύεις διάβασε τα reviews του eurogamer.

   Εγώ πάλι δεν πιστεύω ότι ήταν λάθος γιατί τέτοιο λάθος δεν κάνει ούτε παιδάκι του νηπιαγωγείου.....όχι τώρα εταιρεία που έχει ρίξει ενα σωρό δουλειά για να επιτύχει το 1080p....

   Μάλλον ήθελαν στα πρώτα βιαστικά reviews να φανούν οι δύο εκδόσεις ισαξιες ώστε να κάνουν καλές πωλήσεις και στα δύο μηχανήματα γιατί φοβόντουσαν ότι το 720p της έκδοσης του One θα τους τα χαλούσε όλα.

   Ευτυχώς που κάποια μεγάλα sites όπως το eurogamer αναφέρθηκαν σε αυτό και έκαναν head2head με τις κανονικές - τελικές αναλύσεις.

   Αυτά και καλή χρονια.

  • BigDaddy
  • Παυλο ερωτηση! ...επειδη ειχες ξανακανει review απο το παλικαρι φιλο του enternity στο σπιτι του.Αυτο εδω ειναι το oficial επισημο review? Καλη χρονια

  • Sephiroth
  • Το προηγούμενο άρθρο φίλε BigDaddy ήταν πρώτη επαφή. Μόλις βγει στην Ελλάδα επίσημα θα κάνουμε ένα έξτρα αφιέρωμα με το ελληνικό περιεχόμενο του Xbox Live στο Xbox One. Αυτό είναι το οριστικό review :)

  • anna2
  • mporei kaneis an exei 360 na paizei online to idio paixnidi me kapoion pou paizei sto one?

  • chriswise84
  • προτιμω ps4...μακραν..αλλα και αυτο πρεπει να ειναι πολυ καλο...

  • Ben Masters
  • Φίλε FulciZombie ας μην κάνουμε το άσπρο μαύρο για να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα ... σχεδόν όλα τα ps4 games είναι 1080p ενώ το ΧΒ1 έχει κατακλυστεί με 720p !!!!! Αν είναι δυνατόν , next gen και τα games ξανά 720p.
   Μιλάμε για ντροπή , έτσι ?
   Δεν λέω πως δεν θα βελτιωθεί αυτό το χάλι , αλλά η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται .
   ΑΝ υπήρχε ιπποδύναμη , θα φαινόταν κατευθείαν . PS4 και XB1 δεν μπορούν να σταθούν δίπλα δίπλα , με την καμία. Υπάρχει τεράστια διαφορά σε hardware ... ας πρόσεχε η MS , είναι κάτι που θα το υποστεί σε όλη τη γενιά : χειρότερα multiplatform .
   Τέλος η ανωτερότητα που είχε το 360 έναντι του ps3. Η Sony άκουσε τους gamers και τους έδωσε αυτό που ' θελαν. Επεξεργαστική ισχύ . Η Micosoft έδωσε tv tv tv tv tv tv tv.
   Have fun with 720p .

  • Sephiroth
  • Ben Masters το Xbox One βγάζει 1080p και 60 καρέ με τεράστια άνεση σε τίτλους όπως το Forza. Μην τρελαινόμαστε και περισσότερο το λέω για την τελευταία σου ατάκα. Δεν είναι Xbox 360 το Xbox One...

  • AnimaPura
  • @Ben Masters Μάλλον δεν έχεις δει ότι παιχνίδια όπως το NBA 2K14 τρέχουν σε 1080p, 60fps και στις δυο κονσόλες. Have fun with being a fanboy.

  • Ben Masters
  • Sure είναι 1080/60 το Forza ... με Last gen assets , no weather , no time of day , no dynamic lighting .
   Oσο για το 720p.
   Killer Instinct
   COD Ghosts
   BF4
   TitanFall
   Βέβαια έχει και την τεράστια ανάλυση των ... 900p
   Ryse
   AC:Black Flag
   Αυτά τα ολίγα

   (Κατα λάθος έστειλα αναφορά στον χρήστη FulciZombie νομίζοντας πως το κομβίο είναι για παράθεση ... αγνοήστε το , το παιδί δεν έκανε κάτι , δικό μου λάθος είναι.)

  • AnimaPura
  • Μέχρι να βγει το επόμενο GT, δεν μπορείς να μιλάς αρνητικά για το Forza. Ένα αυτό. Ωραία η παράθεση των υπολοίπων, αλλά δεν απαντάς σε αυτά που σου είπαμε. Ωραίος.

  • Sephiroth
  • Νομίζω πως οποιαδήποτε κριτική για το hardware αυτής της νέας γενιάς δεν μπορεί να γίνει με τα δεδομένα του πρώτου κύματος τίτλων, συνολικά.

  • Ben Masters
  • @AnimaPura Καταρχάς φίλε μου δεν είμαι fanboy (δεν γίνεται κιόλας λόγω ...ηλικίας) αλλά είμαι εντελώς unbiased και σκληρός εκεί που πρέπει.
   Σε τι δεν σου απάντησα ? Για το ... ΝΒΑ 2Κ14 ? Μιλάμε για sport game έτσι , άλλες απαιτήσεις (και πιο εύκολες).
   Οσο για το Forza , μάλλιασε η γλώσσα μας να ζητάμε night racing και λίγη βροχούλα και οι τύποι μας κοροιδεύουν κατάμουτρα . Θα τους τα χώνω όσο θέλω .

   @Sephi ... εγώ κριτική κάνω με τα official specs που έχουν δώσει οι εταιρείες. Και με το ζόρι που τραβάνε οι πλατφόρμες για να τρέξουν κάποια παιχνίδια.
   Μια απλή ερώτηση : Πως γίνεται η χρεοκοπημένη Sony να βάζει 7850 class gpu και η ζάπλουτη Microsoft 7770 class gpu που είναι για τα σκυλιά.
   Απάντηση κανείς?

  • AnimaPura
  • Η απάντηση είναι ότι κάνανε τεράστιο λάθος, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το One στο σύνολο δεν μπορεί να τρέξει 1080p. Το PS4 τρέχει 1080p, σταθερά στα 60fps? Όχι, αλλά δεν μας χαλάει και ούτε θα έπρεπε. Γιατί λοιπόν πρέπει να είναι τόσο σημαντικό αυτό που συμβαίνει για μερικά παιχνίδια στο One? Επειδή ο developer κάποιου παιχνιδιού δεν μπόρεσε να το κάνει να τρέξει σε 1080, φταίει μόνο η MS για αυτό? Όταν επι χρόνια τα multiplatforms είχαν χειρότερα γραφικά στο PS3 από ότι στο 360, δεν μας ένοιαζε, τώρα έγινε βασικό κριτήριο?
   Όσο για το Forza, είσαι ανμπάιασντ και για αυτό δεν έχεις να αντιπροτείνεις κάτι. Clap, clap.

  • AnimaPura
  • Επίσης, περιττό να το δηλώσω, αλλά σχεδόν σε κάθε άρθρο για το Xbox One, έχεις αφήσει και ένα αρνητικό, αβάσιμο σχόλιο. Μάλλον δεν είσαι και τόσο ανμπάιασντ και ούτε μεγάλης (αναλογικά) ηλικίας.

  • tasosdimakis
  • Συγνωμη στον Sephiroth για την αναφορα οπως και στον amiga500.ηθελα να απαντησω αλλα πατησα λαθος.οκ?συγνωμη.

  • nkav64
  • Αυτόν τον Sephiroth ήθελα καιρό να τον αναφέρω...ν' αγιάσει το χεράκι σου ;-ΡΡΡΡΡΡ

  • tasosdimakis
  • Παντως εξακολουθω να πιστευω πολυ στο Xbox one.θα πειτε καλα κολημενος ειμαι.οχι βεβαια ισα ισα ασχολουμε 25 χρονια με τα παιχνιδια και εχω σχεδον ολες τις κονσολες.οχι οχι δεν ειμαι κανενας φραγκατος μην φανταστει κανεις κατι τετοιο.με πολυ κοπο και ιδρωτα επερνα την καθε κονσολα.απλα λατρευω πολυ τα παιχνιδια.καλο ειναι παντως να ειμαστε ολοι μας αντικημενικοι.υπαρχουν και τα πλην και τα σην σε καθε κονσολα.

  • tasosdimakis
  • Παντως καλο ειναι το site να αναφερει οσο αφορα τον σκληρο του Xbox one εναντι του ps4 οτι μπορει να μην αλλαζει ο εσωτερικος σκληρος δισκος οπως στο ps4 αλλα μπορει το Xbox one να συνδεθει με εξωτερικο σκληρο δισκο.πραγμα που το ps4 δεν μπορει να κανει.

Μείνε ενημερωμένος

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΕΟ ΜΑΣ, ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ ENTERNITY.GR!