Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

ASUS ProART P16 (2025) H7606WP Review

*
Το ASUS ProART P16 (2025) H7606WP έρχεται με νέα GPU, μπόλικο software, εξαιρετική οθόνη OLED και γρήγορο επεξεργαστή, ώστε να ικανοποιήσει και τους απαιτητικότερους επαγγελματίες.

Μέσα από τις σελίδες του Enternity.gr έχουμε παρουσιάσει πολλά laptop της ASUS. Συνήθως όμως παρουσιάζουμε μοντέλα gaming που αφορούν κυρίως όσους παίζουν παιχνίδια στον υπολογιστή. Το ASUS ProArt P16 είναι κάτι διαφορετικό. Μπορεί να παίξεις και παιχνίδια γιατί έχει RTX 5070, την ολοκαίνουρια GPU της Nvidia. Έχει επίσης και ένα πολύ γρήγορο επεξεργαστή της AMD. Ωστόσο είναι σχεδιασμένο για όσους θέλουν να εργάζονται και να κάνουν τα πάντα πάρα πολύ γρήγορα, καθώς απευθύνεται περισσότερο στους digital creators οι οποίοι ασχολούνται με photo/video editing καθώς και με δημιουργία περιεχομένου μέσω τεχνικών AI. Βέβαια, δεν είναι ένα φθηνό laptop, αλλά όσοι ανήκουν στις παραπάνω κατηγορίες χρηστών, θα το ευχαριστηθούν. Μπορείτε να το βρείτε εδώ. Αλλά στα πάρουμε όλα από την αρχή.




Το notebook έρχεται σε μια τεράστια πραγματικά συσκευασία και η αλήθεια είναι μέχρι να το ανοίξουμε, δεν μπορούσα να φανταστούμε τι θα μπορούσε να έχει μέσα. Στην πραγματικότητα το ίδιο το notebook είναι αρκετά μικρό και ελαφρύ, με τη συσκευασία να περιλαμβάνει πέρα από το ίδιο το σύστημα και μια τεράστια τσάντα μεταφοράς η οποία θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και σαν κανονική τσάντα. Μέσα βρίσκουμε και το τροφοδοτικό των 200W (με δικό του βύσμα) το οποίο μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει για να φορτίζει το σύστημα. Σίγουρα θα θέλαμε ένα περισσότερο compact τροφοδοτικό, καθώς αυτό είναι σχετικά μεγάλο. Ωστόσο, ο υπολογιστής μπορεί να φορτίσει και από Type-C φορτιστές που υποστηρίζουν 5-20V φορτίσεις, ακόμα και από powerbanks που υποστηρίζουν τέτοια ρεύματα (μέχρι 100Watt) με τη ταχύτητα φόρτισης της μπαταρίας των 90Wh να είναι αρκετά γρήγορη με το φορτιστή της συσκευασίας.



Αφαιρώντας τον υπολογιστή από το κουτί του, αντιλαμβανόμαστε αμέσως την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής του. Η ASUS έχει χρησιμοποιήσει αλουμίνιο το οποίο έχει επεξεργαστεί με CNC για να επιτευχθεί το τελικό αποτέλεσμα. Έρχεται σε μαύρο χρώμα, το οποίο τα καταφέρνει αρκετά καλά να μη μαζεύει δακτυλικά αποτυπώματα. Η συναρμογή είναι κορυφαία, όλες οι γωνίες είναι στρογγυλεμένες ενώ η συνολική αίσθηση που αφήνει στα χέρια του χρήστη είναι εξαιρετική. Υπάρχουν κάποιες μικρές λεπτομέρειες που αξίζει να σημειώσουμε, όπως το λογότυπο της ASUS παρέα με αυτό της σειράς στη πλάτη, αλλά και η ειδική επεξεργασία που έχει εφαρμόσει η εταιρεία στο περιθώριο της οθόνης, με τις κάθετες λωρίδες να θυμίζουν σχεδιασμό επαγγελματικών καμερών.



Ανοίγοντας της οθόνη, κάτι που γίνεται άνετα με το ένα χέρι, αντιλαμβάνεται κανείς ότι τα hinges που τη συγκρατούν δε φαίνονται. Στη πραγματικότητα η οθόνη στηρίζεται στο κάτω μέρος του laptop και όχι στο πάνω, καθώς από εκεί ξεκινάνε τα hinges τα οποία και δε φαίνονται από μπροστά αλλά μόνο από το πλάι. Από πλευράς βάρους, το ProArt16 βρίσκεται στο 1,8 κιλό, ενώ οι συνολικές του διαστάσεις είναι αρκετά μαζεμένες, αν αναλογιστούμε και το hardware που ενσωματώνει (μεγάλη μπαταρία, ξεχωριστή GPU, 16άρα οθόνη). Σίγουρα είναι ένα από τα ελαφρύτερα –ισχυρά- notebook.



Πριν όμως μιλήσουμε για την εντυπωσιακή του οθόνη, ας δούμε τι προσφέρει από πλευράς θυρών. Όλες βρίσκονται στη δεξιά και αριστερή πλευράς. Συγκεκριμένα, αριστερά έχουμε τη θύρα φόρτισης, έξοδο HDMI 2.1 (πλήρους μεγέθους), μια Type-C USB 4.0, μια Type-A USB 3.2 Gen 2 και ένα combo minijack. Η USB 4.0 θύρα είναι αυτή που λειτουργεί και σαν PD είσοδος τροφοδοσίας, προσφέρει ταυτόχρονα έξοδο εικόνας ενώ διαθέτει bandwidth της τάξης των 40Gbps, για ταχύτατη μεταφορά δεδομένων από συμβατά μέσα αποθήκευσης. Στη δεξιά πλευρά πάλι έχουμε μια ακόμα Type-A USB 3.2 Gen 2, μια Type-C USB 3.2 Gen 2 αλλά και αναγνώστη καρτών μνήμης. Εδώ βέβαια, η ASUS έχει δείξει ακόμα μεγαλύτερη προσοχή, καθώς αυτός είναι SD Express 7.0 με δυνατότητα  ταχύτητας ανάγνωσης (με συμβατές κάρτες) που φτάνει στα 985MB/sec. Ότι πρέπει δηλαδή για όσους θέλουν να μεταφέρουν γρήγορα στο σύστημα αρχεία βίντεο και φωτογραφίες που έχουν καταγράψει με τις κάμερές τους!



Πάμε στην οθόνη τώρα. Η ASUS έχει καταφέρει να γίνει πασίγνωστη για τα OLED panel που χρησιμοποιεί στα laptop της και δε θα μπορούσε να είναι διαφορετικά εδώ. Η 16άρα οθόνη έχει μικροσκοπικά bezel στις κάθετες πλευρές και ελαφρώς μεγαλύτερο στο πάνω, καθώς εκεί βρίσκεται και η 3D web camera –συμβατή με το Windows Hello. Βέβαια, το γεγονός ότι είναι OLED (που έχει βαθύ μαύρο) και το σύστημα μαύρο, δημιουργεί μια αίσθηση μιας με μεγαλύτερης οθόνης καθώς τα bezel σχεδόν χάνονται στα μαύρα του panel, ειδικά αν έχουμε κάποιο dark theme στα Windows 11 Pro που τρέχει ο υπολογιστής.  Η ASUS μάλιστα έχει προβεί και σε κάποιες ρυθμίσεις ούτως ώστε να μειωθεί η πιθανότητα για burn in. Για παράδειγμα, μπορούμε να ενεργοποιήσουμε ένα ελαφρύ transparency στη taskbar ή να επιλέξουμε να είναι μόνο το ενεργό παράθυρο σε πλήρη φωτεινότητα και το υπόλοιπο desktop με χαμηλότερη φωτεινότητα, κάτι που επιτρέπει να γίνει ένα OLED panel. Το ίδιο το γυαλί που τη καλύπτει, είναι ανθεκτικό Corning Gorilla Glass



Η ίδια η οθόνη είναι εξαιρετική με πανέμορφα χρώματα και άριστες γωνίες θέασης, ενώ η μηδενική αντίθεση και το βαθύ μαύρο προσφέρουν μοναδική εμπειρία χρήσης στα Windows. Λειτουργεί σε ανάλυση 4K+ (3840x2400) καθώς έρχεται με αναλογίες πλευρών 16:10, είναι αφής και έχει ικανοποιητική φωτεινότητα σε περιβάλλον Windows (τη μετρήσαμε στα 320nits).



Ωστόσο το panel είναι συμβατό με HDR και μπορεί τοπικά να φτάσει έως τα 500nits φωτεινότητας, ενώ μπορεί να αναπαράγει και DolbyVision περιεχόμενο κάτι που διαπιστώσαμε και στο Netflix. Βέβαια, το γεγονός ότι τρέχει στα 60Hz (και χωρίς VRR, προφανώς) δεν τη καθιστά ελκυστική για να παίζει κανείς παιχνίδια, παρόλο που η mobile GeForce RTX5060 με 8GB μπορεί να δώσει υψηλές επιδόσεις σε πολλά παιχνίδια (αλλά κυρίως σε αναλύσεις μέχρι 1440p). Επίσης, η επίστρωση του panel είναι αρκετά ανακλαστική, κάτι που σημαίνει πως οι περιβάλλοντες φωτισμοί μπορεί να φαίνονται πάνω της και να γίνονται ενοχλητικοί. Ωστόσο, το panel είναι κορυφαίο χρωματικά, με κάλυψη 100% του DCI-P3, DeltaE error μικρότερο του 1 και πιστοποίηση από την Pantone για τη πιστότητα των χρωμάτων. Προφανώς το panel είναι καλιμπραρισμένο από το εργοστάσιο με το σχετικό icc προφίλ να είναι περασμένο στα Windows, όμως η Asus προσφέρει μέσα από της εφαρμογές της τη δυνατότητα στο κάτοχό του να προβεί σε νέο calibration μέσα από την εφαρμογή ProArt Creator Hub, εφόσον υπάρχει συμβατό εργαλείο (πχ X-rite i1 Display Pro/Plus κ.α).



Τέτοιες δυνατότητες για τους επαγγελματίες παρέχοντες πολλές από το σύστημα, τόσο σε επίπεδο software όσο και σε επίπεδο hardware. Για παράδειγμα, ο υπολογιστής συνοδεύεται από 6 μήνες δωρεάν συνδρομή στο Capcut, τη γνωστή εφαρμογή video editing του TikTok, αλλά και 3 μήνες δωρεάν συνδρομή στις υπηρεσίες τις Adobe (Adobe Creative Cloud, Adobe Acrobat Standard DC και Adobe Substance 3D)! Υπάρχουν δε και δυο εφαρμογές της ASUS που βοηθούν τους επαγγελματίες. Από τη μια έχουμε το StoryCube, το οποίο εισάγει εύκολα στοιχεία (φωτογραφίες και βίντεο) από διάφορες πηγές, συμπεριλαμβανομένης της τοπικής αποθήκευσης, συνδεδεμένων συσκευών και υπηρεσιών cloud. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν αβίαστα να φέρουν φωτογραφίες και βίντεο από όλες τις συσκευές λήψης τους, διασφαλίζοντας ότι καμία στιγμή δεν χάνεται. Από την άλλη έχουμε το ASUS MuseTree που προσφέρει λειτουργίες οι οποίες έχουν σχεδιαστεί για να εμπνέουν, να οργανώνουν και να απλοποιούν τη δημιουργική διαδικασία. Αυτές οι καινοτόμες λειτουργίες μπορούν να αναβαθμίσουν τη δημιουργική ροή εργασίας του χρήστη.



Αλλά και σε επίπεδο hardware το σύστημα προσφέρει πολλές ευκολίες. Για παράδειγμα, διαθέτει ένα εξαιρετικό πληκτρολόγιο και ένα τεράστιο touchpad με περιοχή DialPad, ένα κοινό χαρακτηριστικό των μοντέλων της Asus που απευθύνονται στους δημιουργους. Το πληκτρολόγιο ακολουθεί μινιμαλιστική διάταξη και άφθονο χώρο στα δεξιά και αριστερά, με διάτρητες γρίλιες για τα ηχεία. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό πληκτρολόγιο που παρέχει καλή ανάδραση, ακριβή και αθόρυβη πληκτρολόγηση. Τα πλήκτρα διαθέτουν οπίσθιο φωτισμό με λευκά LED προσφέροντας τρια επίπεδα φωτεινότητας. Ο φωτισμός είναι αρκετά έντονος και ομοιόμορφος και ενεργοποιείται με ένα άγγιγμα στο touchpad μετά την απενεργοποίησή του.



Το touchpad πάλι είναι μια τεράστια γυάλινη επιφάνεια που λειτουργεί άψογα για γενική χρήση, swipes, χειρονομίες και taps. Η απόρριψη παλάμης είναι ικανοποιητική, αν και το γεγονός ότι ξακρίζει στο κάτω άκρο, μπορεί να ενοχλήσει όταν χρησιμοποιείτε το laptop στα πόδια, καθώς τα ρούχα θα δημιουργούν συνεχώς άγγιγμα στο touchpad. Παρά το μέγεθός του, η γυάλινη επιφάνεια είναι στιβαρή και δεν τρίζει με τα taps. Τα φυσικά κλικ στις γωνίες είναι ομαλά και αθόρυβα. Η επάνω αριστερή γωνία του touchpad μπορεί να λειτουργήσει ως προσαρμόσιμο Dial Pad, ένας εικονικός περιστροφικός επιλογέας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορες ενέργειες στα Windows και σε ορισμένες εφαρμογές, κυρίως για λεπτομερείς ρυθμίσεις στο Photoshop ή το Premiere. Ο χρήστης μπορεί να αλλάξει το πώς λειτουργεί το Dial Pad και με το χρόνο μπορεί να φανεί αρκετά χρήσιμο, κυρίως όταν ο κάτοχός του βρίσκεται μακριά από το γραφείο και δεν έχει μαζί όλα τα περιφερειακά που πιθανόν χρησιμοποιεί στο φυσικό χώρο εργασίας του.





Όσον αφορά στα ηχεία, αυτά πραγματικά εκπλήσσουν ευχάριστα με τον ήχο που παράγουν, ειδικά αν αναλογιστούμε το πόσο λεπτό είναι το σύστημα. Δυνατός και καθαρός ήχος, με υποστήριξη Dolby Atmos και πιστοποίηση από τη Harman Kardon, ούτως ώστε ακόμα και στη περίπτωση που ο χρήστης θέλει να απολαύσει περιεχόμενο στην οθόνη, να μη χρειάζεται καν ακουστικά.



Πάμε τώρα και στα ενδότερα. Ουσιαστικά το μοντέλο που έχουμε στα χέρια μας είναι ένα refresh του αντίστοιχου περυσινού, χρησιμοποιώντας πλέον GPU της σειράς RTX50xx. Συγκεκριμένα, το σύστημα χρησιμοποιεί έναν AMD Ryzen AI 9 HX 370 CPU, με 12 πυρήνες και 24 threads. Ακολουθεί Zen5 αρχιτεκτονική με 4 Performance και 8 Efficiency πυρήνες, όλοι με Hyper-Threading.



Επιπλέον, ο επεξεργαστής λειτουργεί με TDP έως και 80W, ανάλογα με το mode που θα επιλέξουμε. Η Asus προσφέρει τα τυπικά προφίλ ισχύος στην εφαρμογή ελέγχου ProArt Creator Hub ή στο MyASUS: Whisper, Standard, Performance και Manual, με διάφορες ρυθμίσεις ισχύος και προφίλ ανεμιστήρων μεταξύ τους. Μόνο τα δυο πρώτα είναι διαθέσιμα όταν το σύστημα λειτουργεί με τη μπαταρία.



Για την GPU, η ASUS αναβάθμισε την 4070 του προηγούμενου μοντέλου με τη νέα RTX5070, επίσης με 8GB μνήμης Δεν υπάρχουν λειτουργίες MUX ή Advanced Optimus.  Από πλευράς μνήμης, έχουμε 64 GB LPDDR5x-7500, με τη μνήμη να μην είναι αναβαθμίσιμη, κάτι που όμως δεν ενοχλεί καθώς έχουμε μπόλικη. Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό πως το σύστημα, αναλόγως με τις επιλογές που θα κάνουμε μέσω της εφαρμογής MyASUS, χρησιμοποιεί και την ενσωματωμένη στον επεξεργαστή GPU της AMD, Radeon 890M, η οποία μπορεί να αξιοποιήσει μνήμη από τα 64GB, αλλά δυστυχώς μόνο μέχρι 8GB.



Θα θέλαμε να μπορεί να αξιοποιήσει περισσότερη, κυρίως για χρήση κατά την εκτέλεση άλλων τοπικών AI μοντέλων. Οι επιλογές που έχουμε όσον αφορά στη GPU είναι Standard (MSHybrid), Eco (λειτουργεί μόνο η onboard) και Optimized (αυτόματη εναλλαγή μεταξύ των δυο, με την onboard να απενεργοποιείται όταν είμαστε με τη μπαταρία).  Όσον αφορά στον αποθηκευτικό χώρο, έχουμε ένα γρήγορο NVMe δίσκο των 2TB.



Όχι κάποιον από τους ταχύτερους, αλλά με ταχύτητες ανάγνωσης/εγγραφής της τάξης των 5GΒ/sec, δε θα έχει κανείς πρόβλημα. Για τη μπαταρία, αναφέραμε νωρίτερα πως έχουμε μια χωρητικότητα 90Wh, με την αυτονομία που μετρήσαμε στο Procyon OfficeProductivity με την οθόνη στα 150nits και το WiFi ενεργό να αγγίζει τις 5 ώρες. Δεν είναι από τις μεγαλύτερες που έχουμε δει, αλλά είναι επαρκής.



Πάμε τώρα στο τομέα των επιδόσεων. Ο επεξεργαστής είναι πραγματικά πολύ γρήγορος και μπορεί να εκτελέσει με ταχύτητα ότι και αν τρέξουμε. Στο Cinebench 2024 μας έδωσε κοντά στους 1200 πόντους και στα τρια mode λειτουργίας, με τις μεταξύ τους διαφορές να είναι μικρές 1160/1188/1122 αντίστοιχα σε Standard/Performance/Whisper).



Με τη μπαταρία, οι επιδόσεις μειώθηκαν μεν αλλά ελάχιστα είναι η αλήθεια (1084/1051 αντίστοιχα σε Standard/Whisper). Στο Geekbench 6.3 πήραμε 2911/14589 πόντους για Single/Multicore αντίστοιχα, στο Performance mode. Όσον αφορά σε benchmark γενικής απόδοσης, στο PC Mark πήραμε 7947 πόντους (Performance mode) ενώ στο Office Productivity του Procyon πήραμε 7422 και 7055 πόντους αντίστοιχα στα Performance και Silent mode.



Πάμε τώρα στα games, καθώς μπορεί μεν να μην είναι ένα σύστημα σχεδιασμένο για να παίζει παιχνίδια, όμως μπορεί. Η RTX5070 έρχεται με 8GB μνήμης τα οποία μπορεί να φανούν λίγα στη περίπτωση που κάποιος θέλει να παίξει στη native ανάλυση της οθόνης. Για παράδειγμα, στο Shadow of the Tomb Raider με όλα στο max και με max RT, βάζοντας ανάλυση 4K (με DLSS στο Performance), το παιχνίδι κράσαρε λόγω λίγης μνήμης. Ωστόσο, τόσο το Cyberpunk 2077 όσο και το Horizon Zero Dawn Remastered έτρεξαν στη native ανάλυση της οθόνης (με DLSS στο Performance) σε ρύθμιση High, με το πρώτο να μας δίνει 54fps (από 101fps σε 1080p) και το δεύτερο 39 fps (από 89 fps σε 1080p). Τα 8Gb όμως φάνηκαν λίγα στο Horizon Zero Dawn Remastered ακόμα και σε 1080p, όταν επιλέξαμε ρύθμιση Very High, καθώς μπορεί να πήραμε 63fps όμως υπήρχαν πολλά stutters κατά τη διάρκεια του benchmark. Σε γενικές γραμμές η RTX5070 ακολουθεί την αρχιτεκτονική της σειράς RTX5060 των desktop (με κάποιες αλλαγές) με 128bit ελεγκτή μνήμης, αλλά εδώ περιορίζεται σε έως 100Watt TDP (στο performance mode). Θα μπορέσει να παίξει ακόμα και σε 4K παλαιότερα παιχνίδια ή και σε 1440p κάποια νεώτερα, αλλά είναι περισσότερο μια 1080p κάρτα. Βέβαια, καλό είναι κανείς όταν παίζει games να ενεργοποιεί το Vsync καθώς τα 60Hz της οθόνης σε αρκετές περιπτώσεις είναι λίγα με αποτέλεσμα να παρατηρούμε έντονο tearing όταν το frame rate ξεπερνάει το refresh rate της. Να σημειώσουμε πως τρέξαμε τα τρια παραπάνω παιχνίδια και με την onboard σε 1080p με αντίστοιχα γραφικά, με τις επιδόσεις να είναι σαφώς χαμηλότερες (29,7 έναντι 101 fps στο Cyberpunk 2077, 44 έναντι 151fps στο Shadow of the Tomb Raider και 27 έναντι 89 fps στο HZD Remastered). Ουσιαστικά με την onboard GPU έχουμε επιδόσεις ελαφρώς καλύτερες από αυτές που παίρνει κανείς με ένα ROG Ally X. Η κάρτα πάντως είναι αρκετά καλή για όσους ενδιαφέρονται για να τρέξουν τοπικά μοντέλα AI καθώς έχει αρκετή ισχύ για πολλά από αυτά. Αν και τα 8GB μνήμης είναι λίγα για να φορτώνονται μεγάλα μοντέλα στη μνήμη της, τα 64GB του συστήματος μπορούν να φανούν χρήσιμα σε μοντέλα που επιτρέπουν να φορτώνονται σε αυτά, αλλά η ταχύτητα εκτέλεσης μειώνεται.





Όσον αφορά τώρα σε θέμα όπως θόρυβος και θερμοκρασίες, σε τυπική χρήση δε πρόκειται να ακούσει κανείς τους ανεμιστήρες που χρησιμοποιεί το σύστημα ψύξης. Στο silent mode ειδικά, αυτοί κλείνουν εντελώς όταν οι θερμοκρασίες είναι κάτω από 50 βαθμούς Κελσίου. Όταν αρχίζει κανείς να το ζορίζει, αρχίζουν να ακούγονται αλλά δεν είναι ενοχλητικοί παρά μόνο όταν παίζουμε παιχνίδια ή φορτώνουμε τη CPU στο 100%, οπότε και περιστρέφονται με μεγάλες ταχύτητες. Από πλευράς θερμότητας, τα καταφέρνει καλά αν αναλογιστούμε το μικρό του πάχος, με τις μεγαλύτερες να παρατηρούνται πάνω και δεξιά από το πληκτρολόγιο και φυσικά στη κάτω πλευρά, αλλά να μην είναι αντιληπτές στα σημεία που έχει κανείς τα χέρια του όταν το χρησιμοποιεί.



Φτάνοντας στο τέλος της παρουσίασής μας, το ASUS ProArt16 είναι ένα πραγματικά πλήρες σύστημα. Μικρό, λεπτό, ελαφρύ, με ταχύτατο επεξεργαστή, γρήγορη GPU που μπορεί να προσφέρει και εμπειρίες gaming, φανταστική οθόνη και πλήθος από θύρες. Η αυτονομία ικανοποιεί, το software που το συνοδεύει είναι αρκετά χρήσιμο, το πληκτρολόγιο είναι άριστο, το touchpad εξαιρετικό ειδικά σε συνδυασμό με το DialPad. Βέβαια κοστίζει πολλά χρήματα, αλλά απευθύνεται σε ένα κοινό που θα δαπανούσε ούτως ή άλλως αρκετά για να κάνει τη δουλειά του καλύτερα, ταχύτερα και αποδοτικότερα.

Μέχρι και ο σωσίας του Solid Snake στο Death Stranding 2 νόμιζε ότι έπαιζε χαρακτήρα του MGS, ο Kojima τον… προσγείωσε!

 

9

ENTERNITY SCORE
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
ΘΕΤΙΚΑ
  • Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής
  • Ελαφρύ, ειδικά αναλογικά με τις επιδόσεις του
  • Πανέμορφη οθόνη OLED
  • Το DialPad μπορεί να φανεί χρήσιμο
  • Πλήθος θυρών με επιλογές όπως USB 4.0 και SD Express
  • Εξαιρετικές επιδόσεις σε κάθε χρήση εργασίας
  • Παίζει και τα παιχνιδάκια του
ΑΡΝΗΤΙΚΑ
  • Θα θέλαμε να ανοίγει περισσότερη η οθόνη
  • Το γυαλί μπροστά από την οθόνη είναι αρκετά ανακλαστικό
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*