Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

GTA V Max Settings 4K 60fps gameplay

*
Το Grand Theft Auto V πραγματικά κυκλοφόρησε στην έκδοση για υπολογιστές. Μετά από πολύ καιρό αναμονής και μερικές καθυστερήσεις, οι κάτοχοι υπολογιστών μπορούν να απολαύσουν την καλύτερη έκδοση του επικού τίτλου. Ένα παιχνίδι που θέλει 60GB download, αλλά πραγματικά είναι εξαιρετικά φτιαγμένο για PCs, με σχεδόν άριστο optimization και πολύ καλή απόδοση. Εμείς δοκιμάσαμε και παίξαμε τον τίτλο στο σύστημα δοκιμών μας, χρησιμοποιώντας τη λειτουργία DSR που παρέχει ο driver της Nvidia, δημιουργώντας πρακτικά μια ανάλυση 4K. Το αποτέλεσμα μπορείτε να το δείτε στο βίντεο που ακολουθεί παρακάτω, αλλά πρώτα πρέπει να κάνουμε μερικά σχόλια για τις διαθέσιμες ρυθμίσεις ποιότητας. Η Rockstar δεν άφησε τίποτα στην τύχη, δίνοντας στον PC gamer πολλές επιλογές παραμετροποίησης και καθιστώντας έτσι το έργο του ευκολότερο όσον αφορά στο να δημιουργήσει τους συνδυασμούς που θα επιτρέπουν ομαλό, 60fps gameplay. Υπάρχει όμως ένας περιορισμός, που εμφανίστηκε και στη δική μας περίπτωση, αυτός της μνήμης της GPU. Τα 4GB δεν είναι αρκετά για να παίξει κανείς με Max Settings σε 4K, ακόμα και χωρίς τη χρήση του MSAA. Ακόμα και σε 1080p, με MSAA ενεργοποιημένο, τα 4GB αρκούν οριακάν. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει κάτι, γιατί υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές ούτως ώστε κάποιος να προσαρμόσει τη χρήση μνήμης GPU από το παιχνίδι στα όρια που θέλει. Όσον αφορά τώρα στο frame rate, ακόμα και με μια GTX980, ο τίτλος παίζει άνετα από 30-35 μέχρι 45-50 (καρέ το δευτερόλεπτο), ενώ σε κλειστούς χώρους βλέπουμε και 60fps, πάντα με όλα τα εφέ στο μέγιστο (με εξαίρεση ενός) και σε ανάλυση 4Κ. Από όλα τα παραπάνω είναι πασιφανές ότι η εταιρεία έκανε εξαιρετική μεταφορά και εξιλεώθηκε για την κάκιστη PC έκδοση του GTA IV. Μην γράφουμε όμως άλλα, δείτε τα πρώτα λεπτά του τίτλου όπως τον παίξαμε στο σύστημα δοκιμών μας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να δείτε το video σε 60fps πρέπει να έχετε Chrome ή IE και να επιλέξετε ανάλυση 1080p60 από το ειδικό γρανάζι στον player. Ο Firefox δεν υποστηρίζει 60fps και εμφανίζει επιλογή ανάλυσης μέχρι 720p. Το βίντεο καταγράφηκε και ανέβηκε σε 4K/60fps. Το YT δεν υποστηρίζει ακόμα 60fps σε αναλύσεις πάνω από 1080p.

Για την ιστορία, τα specs του συστήματος, στο οποίο έχει γίνει η καταγραφή του βίντεο είναι τα παρακάτω:

CPU: Intel Core i7 4790K @4.5Ghz
Motherboard: MSI Z97 Gaming 9 AC
GPU: MSI GeForce GTX 980 Gaming 4G
Ram: 16GB DDR3 @1600MHz
Ανάλυση: 3840x2160




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Rockstar Games

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Rockstar

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Grand Theft Auto V
    • 18+ pegi 18+
      • 9.2 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (169)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://www.rockstargames.com/V/ FOLLOWERS 42 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • 10

    ENTERNITY SCORE
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • T_K_L_L_LUIGI
    • Περίμενα βίντεο όχι της πρώτης αποστολής μιας και δεν είναι πολύ βαριά ακόμα και στο δικό μου q6600 παίζει χωρίς να κολλάει η πρώτη αποστολή.Περιμένω νέο σου βίντεο με περιήγηση στην πόλη.

    • zerocool7545
    • Τα πράγματα δεν είναι τόσο ρόδινα όπως παρουσιάζονται στα διάφορα μέσα, υπάρχουν τεχνικά προβλήματα με το τίτλο, απλά είναι λίγα.
      Το παιχνίδι φένεται να είναι καλά σεταρισμένο αλλά τα προγράμματα που το συνοδεύουν δεν είναι και το χειρότερο είναι πως είναι υποχρεωτικά.
      Στο task manager τρέχουν 3 (ναι 3) social club ταυτόχρονα που τρώνε πολύ μνήμη.Επιπροσθέτως τρέχει και το GTA V Launcher που είναι ένα τεράστιο memory leak.Είναι τόσο κακογραμένο που μετά από 1 με 1,5 ώρα παιχνιδιού ο Laucher καταναλώνει περισότερη μνήμη από το ίδιο το παιχνίδι!!!
      Επίσης φένεται να υπάρχει ένα θέμα με τις φωτοσκιάσεις.Το έχω παρατηρήσει σε όλα τα youtube videos δεν το κάνει μόνο σε μένα.Κάθε 2-3 δευτερόλεπτα το παιχνίδι κάνει ένα ανεπαίσθητο κόλλημα.Στην 24άρα οθόμη του pc φένεται μόνο αν είναι ο χαρακτήρας ακίνητος και γυρίσεις την κάμερα ή απλά παρακολουθείς τα αυτοκίνητα να περνούν.Στην τηλεόραση όμως φένεται πολύ πιο έντονα όταν κινείται αργά ο χαρακτήρας.Παίζοντας με τις ρυθμίσεις φένεται να φταίει ο shader.

      Αν διορθωθεί το πρόβλημα με την μνήμη το παιχνίδι είναι απίστευτα όμορφο και ομαλό.Σκέτη απόλαυση.Το GTA V και το Shadow of Mordor είναι τα ΜΟΝΑ παιχνίδια μέχρι στιγμής που με έκαναν να πώ "χαλάλι τα λεφτά για την GTX970"

    • intruder
    • Μια ερωτηση. Το βιντεο στο youtube ειναι 1,3 GB. Το αρχικο βιντεο που εχετε στο pc πριν το ανεβασετε ποσο ειναι? Το λεω γιατι συνηθως το youtube κοβει ΠΟΛΥ σε ποιοτητα.

*