Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Tsamba_Gamer: Borderlands 3, Gears 5 και πολλά άλλα δωρεάν Games

*
Έφτασε άλλη μία Παρασκευή και ο Tsamba_Gamer είναι πάλι μαζί σας για να σας ενημερώσει σχετικά με το τι θα μπορέσετε να δοκιμάσετε ή να αποκτήσετε εντελώς δωρεάν τις επόμενες ημέρες.

H Microsoft μάς έδωσε τις απαραίτητες πληροφορίες για το επερχόμενο Xbox Big Gaming Weekend το οποίο ξεκινάει σήμερα. Η εταιρία έχει «ξεκλειδώσει» 6 παιχνίδια του Xbox Game Pass και άλλα 4 επιπλέον. Το καλύτερο όλων είναι ότι τα παιχνίδια αυτά είναι δώρεαν για άλλους, ανεξαρτήτως άμα έχετε συνδρομή στο Xbox Live ή στο Xbox Game Pass. Παρακάτω είναι η λίστα με τα παιχνίδια που θα είναι δωρεάν:


⦁ Από τις 7 Αυγούστου έως τις 10 Αυγούστου το Call of Duty: Modern Warfare Multiplayer για τις κονσόλες
⦁ Από τις 6 Αυγούστου έως τις 10 Αυγούστου το Dragon Ball Fighterz για κονσόλες
⦁ Από τις 6 Αυγούστου έως τις 10 Αυγούστου το Monster Hunter World για κονσόλες
⦁ Από τις 6 Αυγούστου έως τις 19 Αυγούστου το The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited για κονσόλες
⦁ Από τις 6 Αυγούστου έως τις 9 Αυγούστου το Borderlands 3 για κονσόλες
⦁ Από τις 6 Αυγούστου έως τις 10 Αυγούστου το Black Desert για κονσόλες
⦁ Από τις 6 Αυγούστου έως τις 10 Αυγούστου το Naruto To Boruto: Shinobi Striker για κονσόλες
⦁ Από τις 6 Αυγούστου έως τις 10 Αυγούστου το Gears 5 για κονσόλες και PC
⦁ Από τις 6 Αυγούστου έως τις 10 Αυγούστου το Subnautica για κονσόλες και PC
⦁ Από τις 6 Αυγούστου έως τις 10 Αυγούστου το ARK: Survival Evolved για κονσόλες και PC.

Το καλοκαίρι μπήκε στον τελευταίο μήνα του και το Epic Games Store συνεχίζει να μας δροσίζει με δωρεάν τίτλους κάθε εβδομάδα, με την τρέχουσα να προσφέρει δωρεάν τα 3 out of 10, EP 1: Welcome To Shovelworks και Wilmot's Warehouse. Τα παραπάνω παιχνίδια θα είναι διαθέσιμα από τις 6 Αυγούστου μέχρι και τις 13 Αυγούστου 17:59μμ ώρα Ελλάδας και αφού μπουν στη βιβλιοθήκη σας, θα μείνουν εκεί για πάντα.

Αμέσως μετά θα ακολουθήσουν τα Remnant: From the Ashes και The Alto Collection. Για να είστε σε θέση να αποκτήσετε τα 3 out of 10, EP 1: "Welcome To Shovelworks" και Wilmot's Warehouse πρέπει να έχετε ή να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό στο Epic Games Store και να λάβετε τα παιχνίδια από τις σελίδες τους, στο store.



Οι κάτοχοι PC έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν δωρεάν το F1 2018, με μοναδική προϋπόθεση να κάνουν εγγραφή στο newsletter του Humble Bundle.

Για τις επόμενες τέσσερις ημέρες, οι κάτοχοι PC και χρήστες του Steam, μπορούν να κατεβάσουν και να ασχοληθούν δωρεάν με το Street Fighter V και το Borderlands 3. To δεύτερο είναι επίσης free to play αυτές τις μέρες σε PlayStation 4 και Google Stadia.

Σας θυμίζουμε ότι:

> H Sony ανακοίνωσε τα παιχνίδια που θα προσφέρει στους συνδρομητές της υπηρεσίας PS Plus το μήνα Αύγουστο, δίχως επιπλέον χρέωση. Συγκεκριμένα οι χρήστες έχουν πρόσβαση στο Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered απο την Τρίτη 28 Ιουλίου 2020, ενώ από την Τρίτη 4 Αυγούστου μπορούν να κατεβάσουν το multiplayer party game Fall Guys: Ultimate Knockout, που δίνει στους χρήστες της συνδρομητικής υπηρεσίας πρόσβαση στα online competitive free-for-alls και co-op challenges από την πρώτη κιόλας ημέρα.

> Η Microsoft ανακοίνωσε τα παιχνίδια που προσφέρει δωρεάν στους συνδρομητές της υπηρεσίας Xbox Live Gold, στο πλαίσιο των Games with Gold, για το μήνα Αύγουστο. Το Portal Knights είναι ο βασικός πρωταγωνιστής και διατίθεται από τις αρχές έως και τα τέλη του μήνα για τους κατόχους Xbox One. Ο δεύτερος τίτλος του τωρινού συστήματος έιναι το Override: Mech City Brawl που θα είναι διαθέσιμο από τις 16 Αυγούστου έως και τις 15 Σεπτεμβρίου. Αντίστοιχα, τα παιχνίδια για το Xbox 360 (που παίζουν και στο Xbox One) είναι τα MX Unleashed (1-15 Αυγούστου) και Red Faction II (16-31 Αυγούστου).

> Σε περίπτωση που έχετε ενεργή συνδρομή Google Stadia Pro, για όλο τον Αύγουστο θα έχετε δωρεάν πρόσβαση στα Strange Brigade, Metro Redux, Kona και Just Shapes & Beats
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*