Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

GfK Hellas: Πωλήσεις games Δεκέμβριος 2017

*
Μπορεί ο Νοέμβριος και η Black Friday να μας έβγαλαν από την...κανονικότητα σε επίπεδο Top 10 πωλήσεων από την GfK, φαίνεται ωστόσο ότι μετά από όλα αυτά, επιστέφουμε σε πιο γνώριμα charts για την ελληνική αγορά. Τα αθλητικά games επανήλθαν δυναμικά, ενώ και το Gran Turismo Sport δείχνει ότι πήρε το δρόμο του και πλέον αποτελεί μια ενδιαφέρουσα πρόταση για όποιον κάτοχο PS4 πηγαίνει σε κάποιο κατάστημα λιανικής. Αναλυτικά, τα δέκα κορυφαία σε πωλήσεις games στην ελληνική αγορά για το Δεκέμβριο είναι τα παρακάτω.



1. FIFA 18 (PS4)
2. Grand Theft Auto V (PS4)
3. Call of Duty: World War II (PS4)
4. NBA 2K18 (PS4)
5. Gran Turismo Sport (PS4)
6. Crash Bandicoot N.Sane Trilogy (PS4)
7. Minecraft PS4 Edition (PS4)
8. FIFA 18 Legacy Edition (PS3)
9. PES 2018 Premium Edition (PS4)
10. NBA 2K18 (PS3)

Σχόλια
- Το FIFA 18 πήρε την πρώτη θέση, ενώ επέστρεψε στη δεκάδα και η ειδική έκδοση του παιχνιδιού.
- Με το Football Manager να φεύγει εκτός δεκάδας, βλέπουμε μετά από καιρό ξανά τίτλο του PS3 στη δεκάδα.
- Το GTA V μετά το τέλος των προσφορών, δείχνει ότι ανέκαμψε και παραμένει και για τον μήνα Δεκέμβριο αρκετά ψηλά σε θέσεις.
- Μικρή άνοδος και για το Crash Bandicoot N'Sane Trilogy.
- Το Assassin's Creed Origins μένει για άλλον ένα μήνα οριακά εκτός δεκάδας, λόγω των πολλών εκδόσεών του.

Σχετικά με την GfK Hellas
H GfK Hellas δραστηριοποιείται από το 1988 στις έρευνες απογραφής λιανικών πωλήσεων, απογράφοντας 86 διαφορετικές κατηγορίες ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, σε ανεξάρτητα καταστήματα και αλυσίδες λιανικής. Οι έρευνες απογραφής είναι συνεχείς και πραγματοποιούνται σε μηνιαία και εβδομαδιαία βάση ανάλογα με την κατηγορία απογραφής και βασίζονται σε δείγμα καταστημάτων. Η μεθοδολογία της έρευνας στηρίζεται σε καταγραφή των πωλήσεων από τις ηλεκτρονικές βάσεις των καταστημάτων σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα. Η απογραφή για τα μεγάλα καταστήματα και τις αλυσίδες λιανικής αφορά στο σύνολο των καταστημάτων τους (απογραφή) ενώ για τα ανεξάρτητα καταστήματα μέσω της καταγραφής πωλήσεων δείγματος αυτών και της αναγωγής μέσω στατιστικών μεθόδων στο σύνολο του πληθυσμού τους. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*