Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

GfK Hellas: Πωλήσεις games Ιανουάριος 2018

*
Η περασμένη χρονιά πέρασε με λίγες ανακατατάξεις στον πίνακα της δεκάδας για τις πωλήσεις software. Παρά τις πολλές κυκλοφορίες, οι Έλληνες καταναλωτές δείχνουν πίστη σε συγκεκριμένα franchises, τα οποία και συναντήσαμε αρκετές φορές μέσα στα Top 10 των περασμένων μηνών. Πως ξεκίνησε όμως η αγορά το 2018; Τι πούλησε περισσότερο τον Ιανουάριο, όπου δεν είχαμε και πολλές νέες κυκλοφορίες; Ας δούμε το Top 10 της GfK Hellas στη συνέχεια του άρθρου.



1. FIFA 18 (PS4)
2. Grand Theft Auto V (PS4)
3. Crash Bandicoot N.Sane Trilogy (PS4)
4. Call of Duty: World War II (PS4)
5. Minecraft PS4 Edition (PS4)
6. NBA 2K18 (PS4)
7. Gran Turismo Sport (PS4)
8. PES 2018 Premium Edition (PS4)
9. Call of Duty: Black Ops III (PS4)
10. Grand Theft Auto V (PS3)

Σχόλια
- Οι δύο πρώτες θέσεις έμειναν αμετάβλητες από τον Δεκέμβριο.
- Το GTA V στο PS3 διατήρησε τη μια θέση για software κονσόλας προηγούμενης γενιάς.
- Το Call of Duty: Black Ops III μπήκε στη δεκάδα λόγω σχετικού promotion που "έτρεξε" και ως εκ τούτου το βλέπουμε ξανά στη δεκάδα.
- Για άλλον ένα μήνα μικρή άνοδος και για το Crash Bandicoot N'Sane Trilogy.

Σχετικά με την GfK Hellas
H GfK Hellas δραστηριοποιείται από το 1988 στις έρευνες απογραφής λιανικών πωλήσεων, απογράφοντας 86 διαφορετικές κατηγορίες ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, σε ανεξάρτητα καταστήματα και αλυσίδες λιανικής. Οι έρευνες απογραφής είναι συνεχείς και πραγματοποιούνται σε μηνιαία και εβδομαδιαία βάση ανάλογα με την κατηγορία απογραφής και βασίζονται σε δείγμα καταστημάτων. Η μεθοδολογία της έρευνας στηρίζεται σε καταγραφή των πωλήσεων από τις ηλεκτρονικές βάσεις των καταστημάτων σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα. Η απογραφή για τα μεγάλα καταστήματα και τις αλυσίδες λιανικής αφορά στο σύνολο των καταστημάτων τους (απογραφή) ενώ για τα ανεξάρτητα καταστήματα μέσω της καταγραφής πωλήσεων δείγματος αυτών και της αναγωγής μέσω στατιστικών μεθόδων στο σύνολο του πληθυσμού τους. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*