Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

GfK Hellas: Πωλήσεις games Ιούλιος 2017

Ο Ιούλιος ήταν ο πρώτος ήρεμος μήνας μετά την έκθεση Ε3 και είναι γνωστό πως πολλές κυκλοφορίες δεν υπήρχαν σε αυτό το διάστημα. Ίσως μόνο τα Nintendo 2DS XL και Splatoon 2 περιμέναμε να κάνουν τη διαφορά, αλλά πέσαμε έξω καθώς η πιο σημαντική "αναταραχή" στα δεδομένα του Top 10 της GfK Hellas ήταν από τον Crash Bandicoot και τη συλλογή Crash Bandicoot N.Sane Trilogy που σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά της. Πάμε λοιπόν να δούμε τι καταγράφει η GfK Hellas στο παρακάτω Top 10 για τον μήνα Ιούλιο.



1. Crash Bandicoot N.Sane Trilogy (PS4)
2. Grand Theft Auto V (PS4)
3. FIFA 17 (PS4)
4. PES 2017 (PS4)
5. Uncharted 4: A Thief's End (PS4)
6. NBA 2K17 (PS4)
7. Minecraft PS4 Edition (PS4)
8. FIFA 17 (PS3)
9. Battlefield 1 (PS4)
10. Grand Theft Auto V (PS3)


Σχόλια
- Tο Horizon: Zero Dawn όχι μόνο έφυγε από την πρώτη θέση, αλλά μέσα σε ένα μήνα εξαφανίστηκε και από την δεκάδα.
- Το Crash Bandicoot N.Sane Trilogy έδειξε από τον Ιούνιο τη δυναμική του, αλλά ανέβηκε άμεσα και έπιασε την κορυφή. Όπως είχαμε σημειώσει από τον προηγούμενο μήνα, φάνηκε πως αγαπήθηκε από το ελληνικό κοινό, αφού το στοκ εξαφανίστηκε από τα ράφια.
- Το Tekken 7 δεν κατάφερε να διατηρηθεί στη δεκάδα.
- Βλέπουμε μετά από αρκετές εβδομάδες το Battlefield 1 να επανέρχεται στη δεκάδα στην έκδοση για το PS4.
- FIFA 17, NBA 2K17 συνεχίζουν να γεμίζουν τις βασικές θέσεις της δεκάδας με μικρές διακυμάνσεις, κάτι που ισχύει και για το Grand Theft Auto V.

Σχετικά με την GfK Hellas
H GfK Hellas δραστηριοποιείται από το 1988 στις έρευνες απογραφής λιανικών πωλήσεων, απογράφοντας 86 διαφορετικές κατηγορίες ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, σε ανεξάρτητα καταστήματα και αλυσίδες λιανικής. Οι έρευνες απογραφής είναι συνεχείς και πραγματοποιούνται σε μηνιαία και εβδομαδιαία βάση ανάλογα με την κατηγορία απογραφής και βασίζονται σε δείγμα καταστημάτων. Η μεθοδολογία της έρευνας στηρίζεται σε καταγραφή των πωλήσεων από τις ηλεκτρονικές βάσεις των καταστημάτων σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα. Η απογραφή για τα μεγάλα καταστήματα και τις αλυσίδες λιανικής αφορά στο σύνολο των καταστημάτων τους (απογραφή) ενώ για τα ανεξάρτητα καταστήματα μέσω της καταγραφής πωλήσεων δείγματος αυτών και της αναγωγής μέσω στατιστικών μεθόδων στο σύνολο του πληθυσμού τους. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
8 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • T_K_L_L_LUIGI
    • Συγνώμη αλλά πόσα κομμάτια μπορεί αν δίνει ακόμα το gta για να είναι δεύτερο;Μήπως μιλάμε για διψήφιο νούμερο;Μήπως είναι τόσο τραγικά τα νούμερα σε πωλήσεις και μόνο ο πρώτος στην ουσία έχει κανονικές πωλήσεις;

      • Sephiroth
      • Σίγουρα δεν μιλάμε για διψήφιο νούμερο πάντως. Δεν ξέρω αν είναι πολλά (και δεν πιστεύω να είναι), αλλά δεν μιλάμε για διψήφιο :)

        • Tormentor
        • Τι μονοψήφια τότε;
          Εντάξει πέρα από την πλάκα, καταλαβαίνω απόλυτα την απορία του φίλου Luigi. Σε μία αγορά με τόσες ποικιλομορφίες είναι παράξενο να αντέχει ακόμη ένα τόσο παλιό παιχνίδι και ας αποτελεί μία πολύ καλή δουλειά. Δυστυχώς πρέπει να αντιληφθούμε όλοι και περισσότερο οι Nintendάδες, σαν και εμένα πως η Sony βασιλεύει στο GR.

    • st4vr0s@p0p1!
    • To GTA πάντα θα πουλάει! Το οτι ειναι σε προηγούμενης γενιάς κονσόλα δε μου λέει κατι!
      Πολλοί ήταν αυτοί που δεν το πήραν τότε!
      Τώρα με την τιμή που έχει, όποιος δεν είχε ασχοληθεί, βρήκε ευκαιρία και το "χτύπησε".

      Εμένα μου κάνει εντύπωση που το προ είναι πιο κάτω από το φιφα!
      Η Ελλάδα υποτίθεται πως είναι πιο πολύ του προ.....

      • Sephiroth
      • Εδώ και καιρό έχει αλλάξει αυτό Σταύρο. Το FIFA έχει περάσει στην πρώτη θέση και στην Ελλάδα πλέον

    • Savatage80
    • To GTA V θα συνεχίσει να πουλάει μέχρι να εξαφανιστεί και το τελευταίο PS3 από προσώπου γης!!!! Πλάκα πλάκα πάντως 10 σοβαροί τίτλοι παραμένουν στην διάθεση των κατόχων PS3 (που δεν είναι και λίγοι υποθέτω αυτοί που δεν έχουν μεταβεί σε PS4 με αυτή την οικονομική κατάσταση) είναι δυνατόν να μην πουλάνε και αυτοί!;

*