Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι developers τίτλων της Ubisoft μιλούν για τα games που έρχονται (videos)

*
Το Ubisoft Forward έφερε στη δημοσιότητα πολλές πληροφορίες και αρκετά νέα games και είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με διάφορους developers της Ubisoft. Οι συνεντεύξεις τους έγιναν στο πλαίσιο της εκπομπής Game R1 της COSMOTE TV και καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα των παραγωγών που θα δούμε τους επόμενους μήνες. Αρχικά, στο επεισόδιο S03E44, μιλήσαμε με τον Benjamin Potts (Associate Animation Director) της Ubisoft Bordeaux για το Assassin’s Creed Mirage.



Στη συνέχεια, στο επεισόδιο S03E45 μιλήσαμε με τον Stephan Beley, Senior Creative Director στην Ubisoft Ivory Tower για το The Crew Motorfest και τις αλλαγές που έρχονται στον τίτλο.



Τέλος, στο επεισόδιο S03E46 μιλήσμε με την Anne Reid, Narrative Director στην Massive Entertainment, για το Avatar: Frontiers of Pandora.



Το Game R1 μεταδίδεται κάθε Παρασκευή 22.30 στο COSMOTE Sport 1HD. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*