Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη με την COVID-19 ο Stewart Gilray της Just Add Water

*
Ο Stewart Gilray, ιδρυτής και CEO της βρετανικής Just Add Water έφυγε από τη ζωή. Ο Gilray ήταν επικεφαλής της εταιρείας επί 15 χρόνια, έχοντας ως καθήκον την επίβλεψη της ανάπτυξης σε μια σειρά από studios, περιλαμβανομένων των Codemasters, Rebellion και Bossa.

Διακομίστηκε στο νοσοκομείο στις 20 Δεκεμβρίου 2021, χτυπημένος από COVID-19, πάλεψε για μερικές εβδομάδες, όμως στις 6 Ιανουαρίου άφησε την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 51 ετών.


Η καριέρα του ξεκίνησε στα τέλη της δεκαετίας του '80, όταν και συνεργάστηκε με τις Psygnosis, Bullfrog, Core Design και Argonaut Software. Πριν ιδρύσει τη Just Add Water τον Οκτώβριο του 2006, πέρασε από τι 21st Century Entertainment και Revolution Software. Έγινε ευρύτερα γνωστός μέσω της αναβιωσης του Oddworld franchise. Τα πιο πρόσφατα projects που μετείχε είναι τα Sniper Elite VR, Toy Soldiers HD και Doctor Who: The Edge of Reality.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*