Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε πλήρως το Assassin's Creed Valhalla και έρχεται και για PS5, Xbox Series X στα τέλη του 2020 (trailer)

*
Το Assassin's Creed Valhalla αποκαλύφθηκε χθες μέσα από ένα πολύωρο livestream και πλέον έχουμε μια πρώτη εικόνα για το τι μας περιμένει από το πρώτο trailer που δημοσιεύτηκε και επιβεβαιώνει κυκλοφορία για PS5 και Xbox Series X. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει την εορταστική περίοδο του 2020 (κοντά στις κυκλοφορίες των δύο νέων κονσολών) και θα είναι διαθέσιμο για PC (μέσω Epic Games Store και Ubisoft Store), PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X, ενώ θα προσφέρεται και μέσω της συνδρομητικής πλατφόρμας Uplay+. Την ευθύνη της ανάπτυξής του έχει η Ubisoft Montreal και η ομάδα πίσω από τα Assassin's Creed IV: Black Flag και Assassin's Creed Origins. Πρωταγωνιστής του τίτλου είναι ο/η (επιλογή του χρήστη) Eivor, ένας άγριος Βίκινγκ που έτοιμος για σκληρές μάχες.

Το Assassin's Creed Valhalla φέρνει τους παίκτες μπροστά σε ένα δυναμικό και ανοιχτό κόσμο στη μεσαιωνική Αγγλία του 9ου αιώνα και του Alfred The Great. Ακόμη, το παιχνίδι θα προσφέρει raids, επέκταση του οικισμού και ενίσχυση της δύναμής του χαρακτήρα και της επιρροής του. Θα προσφέρονται πολλές επιλογές customization στον ήρωα, που ξεφεύγουν από τα απλά χρώματα στα μαλλιά και τα τατουάζ. Οι πολιτικές συμμαχίες, οι αποφάσεις στη μάχη και οι επιλογές στους διαλόγους θα μπορούν να επηρεάσουν τον κόσμο του παιχνιδιού και ως εκ τούτου οι παίκτες θα πρέπει να προσέξουν τι θα κάνουν σε κάθε στιγμή που θα ζητηθεί να πάρουν μια απόφαση.


Στο παιχνίδι θα βρίσκονται 4 βασίλεια: τα North Cumbria, East Anglia, Mercia και Essex. Ο παίκτης θα μπορεί να δώσει εντολή στα πλοία του να πάνε σε raids, να επιτεθούν σε άλλοις οικισμούς και να χρησιμοποιήσουν τα λάφυρα για να αναπτύξουν το δικό τους. Με τον ίδιο τρόπο βέβαια, ο οικισμός του παίκτη είναι ανοιχτός σε επιθέσεις από οποιονδήποτε σε όλο τον κόσμο, οποιαδήποτε στιγμή. Οι μάχες θα είναι πιο "βαριές" σε σχέση με αυτές στα Origins και Odyssey, με πιο μεγάλα όπλα. Ο ήρωας μπορεί να κρατάει διπλά όπλα στο παιχνίδι, όπως σπαθιά, τσεκούρια και ασπίδες και η ομάδα ανάπτυξης έχει χρησιμοποιήσει μεγάλη ποικιλία, έτσι ώστε ακόμη και μετά το πρώτο 20ωρο, ο παίκτης να βρίσκει νέους τύπους. Δεν θα υπάρχει πλέον σύστημα leveling, αλλά ο ήρωας θα έχει πλέον ένα μετρητή "power".

Οι μάχες στη θάλασσα παίζουν ξανά σημαντικό ρόλο, ενώ θα υπάρχουν και αρκετές επιλογές εξερεύνησης στο νερό. Το παιχνίδι θα υποστηρίζει pet companions, ενώ υπάρχει ήδη επιβεβαίωση πως ο πρωταγωνιστής μπορεί να καλέσει λύκους να τον βοηθήσουν στις μάχες. Στις κονσόλες νέας γενιάς θα υπάρχουν ταχύτεροι χρόνοι φορτώματος και ένας -συνολικά- πιο συναρπαστικός κόσμος.

Δείτε περισσότερα για το Assassin's Creed Valhalla μέσα από το παρακάτω trailer.



Πέραν της βασικής έκδοσης θα κυκλοφορήσουν και 3 συλλεκτικές.
- Η Assassin's Creed Valhalla Gold Edition θα περιλαμβάνει τον τίτλο και το Season Pass
- Η Assassin's Creed Valhalla Ultimate Edition θα περιλαμβάνει το game, το Season Pass και το Ultimate Pack που δίνει πρόσβαση σε  αποκλειστικό customization content: το Berserker Gear Pack, το Berserker Settlement Pack, το Berserker Longship Pack και ένα Set of Runes για βελτίωση όπλων και εξοπλισμού.
- Η Assassin's Creed Collector's Edition θα περιλαμβάνει τον τίτλο, το Season Pass, το Ultimate Pack, μια replica του χαρακτήρα και του Drakkar (ύψος 30 εκατοστά), μια συλλεκτική θήκη, ένα Steelbook με ξεχωριστό artwork, αριθμημένο πιστοποιητικό, ένα αγαλματίδιο του ήρωα ύψους 5 εκατοστών με το γεράκι του, αποκλειστικές λιθογραφίες και επιλεγμένα κομμάτια από το soundtrack του παιχνιδιού. Η Collector’s Edition θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά μέσω του Ubisoft Store.

Όσοι προ-παραγγείλουν το game θα αποκτήσουν στο λανσάρισμα την έξτρα αποστολή The Way of the Berserker, όπου ο πρωταγωνιστής θα συνεργάζεται με έναν θρυλικό Berserker στην αποστολή του για εκδίκηση. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Ubisoft Montreal

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Ubisoft

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • jack124
    • Περιμένω gameplay, όσο και να λάτρεψα το origins ελπίζω να μην είναι αντιγραφή του και να το ανανεώσουν το gameplay

    • Koulenson
    • Το σύστημα μάχης με τα καράβια τα raids μου θυμίζουν πολύ blackflag στο οποίο οποίο καράβι συναντούσε το έκανες δικό σου Και το έστελνες για αποστολές πολύ καλό κάτι που θα ήθελα να το ξαναδώ. Αναμονή για το gameplay

*