Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμο το Pac-Man 99, ώρα για το πρώτο DLC trailer

*
Η Bandai Namco έδωσε τελικά στη διάθεση των κατόχων Nintendo Switch το Pac-Man 99 και ήρθε η ώρα να μάθουμε και το περιεχόμενο για το πρώτο DLC του. Ο τίτλος προσφέρεται δωρεάν για τους συνδρομητές της υπηρεσίας Nintendo Switch Online και ήδη έχουμε μια πρώτη εικόνα για το -επί πληρωμή- έξτρα περιεχόμενο που θα ακολουθήσει. Συγκεκριμένα, υπάρχει το Deluxe Pack που προσφέρει το Mode Unlock (που προσθέτει τα Private Match, CPU Battle, Score Attack και Blind Time Attach) και 20 custom themes και κοστίζει 15 δολάρια/ευρώ. Για 1,99 δολάριο/ευρώ, υπάρχουν ακόμη και πωλούνται ξεχωριστά τα custom themes: Baraduke, Bravoman, Cosmo Gang The Video, Dig-Dug, Dragon Buster, Galaga, The Genji and the Heike Clans, The Legend of Valkyrie, Namco Classic 1, Namco Classic 2, Namco Classic 3, Namco Classic 4, Namco Classic 5, New Rally-X, The Return of Ishtar, Rolling Thunder, The Tower of Druaga, Wonder Momo, Yokai Dochuki και Xevious.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*